Uzaktan ilk eğitimin ilk dersini Rektör Coşkun verdi

Bayburt Üniversitesi Koronavirüs’e (COVID-19) karşı alınan önlemler kapsamında ara verilen eğitim öğretime, uzaktan eğitim araçlarıyla devam ediyor.

Uzaktan ilk eğitimin ilk dersini Rektör Coşkun verdi

Bayburt Postası - Online derslere 23 Mart 2020 tarihi itibariyle başlandı

Yaklaşık 14 bin öğrenci ve 420 akademik personel ile uzaktan eğitime başlayan Bayburt Üniversitesi'nde ilk dersi Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun verdi.  

Sağlık Bakanlığının uyarılarının hayati öneme sahip olduğuna dikkat çeken Rektör Coşkun ilk derste öğrencilere seslenerek; "İçinde bulunduğumuz bu zor dönemde, ülkemizde gösterilen bu önemli mücadelede tüm Türkiye'ye örnek olacak bir hassasiyet gösteriyorsunuz. Hepinizi yürekten kutluyor ve sağlıklı günler diliyorum. Sizler de geleceğimiz için evde kalmaya ve bizi takip etmeye devam edin. Sizleri şimdiden çok özlediğimizi belirtmek istiyorum. El birliği ile bu zorlu günlerin de üstesinden geleceğiz" dedi.

Bayburt Üniversitesi olarak gerekli alt yapıya sahip olduklarını da kaydeden Rektör Coşkun, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın başkanlığında yürütülen çalışmalar doğrultusunda faaliyetlerine devam eden Bayburt Üniversitesi'nin, 14 bini aşkın öğrencisine uzaktan eğitim verecek gerekli altyapı ve donanıma sahip olduğunu vurgulayarak, 'Evde Kal, Uzaktan Eğitim Al' sloganıyla devam edilen bu süreci, Bayburt Üniversitesi'nin alanında yetkin personellerinin destekleri ve öğrencilerinin özverili yaklaşımlarıyla en verimli şekliyle tamamına erdireceklerini dile getirdi.

Uzaktan eğitimin nasıl yürütüleceği ile ilgili akademik personel ve öğrencilere bilgi aktarımında da bulunan Rektör Coşkun, gerçekleştirilen ilk uzaktan eğitim dersinin ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
duşunur69 4 yıl önce

vAllahi hoca ,helal olsun sana bu kadar kısa zamanda bu hizmeti verdin ya tebrik ediyorum.bir çok üniversite farklı birimlerden yok atatürk üni.yok istanbul üni.vb yardım alırken sen başardın ya tebrik ediyorum.

Avatar
bayburt 4 yıl önce

çevremde bir sürü farklı üniversitede okuyan çoçuklar var bir çoğu daha uzaktana geçememiş.tebrikler.