Ustaoğlu, YGS’de derece yapan öğrencileri ödüllendirdi

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS)’de derece elde eden öğrencileri ödüllendirdi.

Ustaoğlu, YGS’de derece yapan öğrencileri ödüllendirdi
Bayburt Postası - Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS)’de derece elde eden öğrencileri ödüllendirdi.
 
YGS sınavında ilk üç sıralamayı oluşturan Emrullah Kaya, Onur Sekmenli ve Hasan Çağatay Demir isimli öğrencileri makamında ağırlayan Vali İsmail Ustaoğlu öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Yarın yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)’ye girecek öğrencilere tavsiyelerde bulunarak sözlerine devam eden Vali İsmail UStaoğlu, “Ne olmak istiyorsanız eğer inandıysanız bunu başaracaksınız. Biz bunu sürekli söylüyoruz. Elde ettiğiniz başarılarınız da şunu gösteriyor ki alın teri döküp, emeğinizi ortaya koymuşsunuz. İnşallah yarın ve haftaya yapılacak sınavlarda da göstereceğiniz başarının örnek olacağına inanıyorum. Hepinizi tebrik ediyorum. Ayrıca yarın ki sınava girecek tüm evlatlarımıza da başarılar diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.
 
Sözlerinin ardından Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi öğrencisi Emrullah Kaya, Milli İrade Anadolu Lisesi öğrencisi Onur Sekmenli ve Bayburt Fen Lisesi öğrencisi Hasan Çağatay Demir’e ödüllerini veren Vali İsmail Ustaoğlu öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Valilik makamında gerçekleştirilen törende İl Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan, Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi Müdürü Rikap Cemil Kurt, Milli İrade Anadolu Lisesi Müdürü Hayri Kocabey ve Bayburt Fen Lisesi Müdürü Ali Şahin de hazır bulundu.​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.