Üniversitede İş Güvenliği Eğitim semineri verildi

Bayburt Üniversitesinin İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmaları kapsamında düzenlenen eğitim seminerinde, kurul üyelerine yönetmelik ve uygulamalar hakkında bilgi verildi.

Üniversitede İş Güvenliği Eğitim semineri verildi
Bayburt Postası - Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminerde, ilkyardım, yangın, ikmal gibi kurullarda görevli akademik ve idari personele değişen yönetmelikten sonra gelen yeni uygulamalar ve kurul esasları anlatıldı.

Kurulların görevini ve işleyiş biçimlerini gösteren sunumu kurul üyeleri ile paylaşan uzman personel, önemli maddelerin detaylarını gösterdi. Kurul üyeleri seminer sonunda 10 soruluk bir test sınavına tabi tutuldu. Üst kurul yetkilileri, İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda öncü bir üniversite olmak istediklerini belirterek, ‘huzurlu üniversite’ sloganına ‘güveni’ de eklemeyi amaçladıklarını dile getirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.