Üniversite kütüphanesi zenginleşiyor

Bayburtlu hayırsever Nazire Özkan tarafından Bayburt Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'ne çok sayıda kitap bağışı yapıldı.

Üniversite kütüphanesi zenginleşiyor
Bayburtlu hayırsever Nazire Özkan tarafından Bayburt Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'ne çok sayıda kitap bağışı yapıldı. Bayburtlu Eczacı Ahmet Aker’in girişimleri sonucu Bursa’dan kargoyla gelen kitaplar, Bayburt Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'ne bağış olarak kabul edildi.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Hayrettin Dilek “Bu tür hayırseverlerimizin sayısının artmasında eğitim için, öğrencilerimiz için fayda görüyoruz. Bu hayırseverimizin yaptığı gibi özellikle Bayburt’la ilgili kitapların üniversite kütüphanemize kazandırılmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ise kitap bağışı ile ilgili yaptığı açıklamada hayırsever Nazire Özkan’a teşekkür etti.

Rektör Coşkun, “Bayburt Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'ne çok sayıda kitap armağan etmesinden ve değerli kitaplar ile kütüphane koleksiyonun zenginleşmesindeki katkılarından dolayı hayırsever Nazire Özkan’a  çok teşekkür ediyor, hayatında esenlikler diliyorum” dedi.​
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Çağıldak 9 yıl önce

Sevgili ve saygıdeğer Bayburt Postası, habercilik anlayışınız ve haberciliğiniz için teşekkür ederim. Fakat bu haberde bağışçı sayın Nazire Özkan'ın kimliği, birikimi hakkında ve bundan da önemlisi kütüphanesinin içeriğiyle ilgili hiç bilgi yok. Oysa sağlıklı bir değerlendirme ve okuyucuların yararlanması açısından bu ön koşuldur.