Ülkü Ocakları'ndan eğitim kursu

Bayburt Ülkü Ocakları okulların tatil olduğu dönemde lise düzeyinde Üniversiteye hazırlanan gençler için yarıyıl eğitim kurs kampı düzenledi.

Ülkü Ocakları'ndan eğitim kursu
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları okulların tatil olduğu dönemde lise düzeyinde Üniversiteye hazırlanan gençler için yarıyıl eğitim kurs kampı düzenledi. Bayburt Ülkü Ocakları'nda düzenlenen eğitim kursunda iki ayrı grup eğitim aldı. 2 hafta boyunca belirlenen konularda dersler alan gençler, sonrasında teste tabi tutuldular.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç, "Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı Türk Gençliğine büyük önem vermektedir.Bu bağlamda gençlerin eğitimli, nitelikli, kötü alışkanlıklardan uzak milletine mensubiyet şuuruyla bağlı İslami değerlere sahip bir şekilde yetişmeleri için sürekli eğitim faaliyetleri yapıyoruz. Bu eğitim kursumuzda bunlardan bir tanesi idi. Kursumuzda belirli alanlarda verilen dersler etüt ve kitap okuma programları ile pekiştirildi" dedi. 

Kılıç, kurs programında sınav konularının yanı sıra; Peygamber ahlakı, namaz, Ermeni mezalimi, madde bağımlılığı, Türk-İslam kültüründe aile yapısı, Ülkü Ocakları'nın kuruluşu vizyonu ve misyonu gibi konu başlıklarının da işlendiğini ifade ederek, kursa katılan öğrencilerden başarı derecesi beklediklerini de sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.