Sevgi Çiçeği Kreşi 5 yaşında

Özel Sevgi Çiçeği Kreşi ve Gündüz Bakım Evi açılışının 5. yılını düzenlenen etkinlikle kutladı.

Sevgi Çiçeği Kreşi 5 yaşında
Bayburt Postası - Özel Sevgi Çiçeği Kreşi ve Gündüz Bakım Evi açılışının 5. yılını düzenlenen etkinlikle kutladı. 

Kreşte gerçekleştirilen programa Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Selçuk Coşkun, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Vekili Kenan Eroğlu, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. 
 
Etkinlik kapsamında 5. yıl pastası davetliler tarafından kesildi. Burada gazetecilere kreş hakkında bilgi veren İdari Sorumlu Kübra Nur Yıldız, “10 Ekim 2012 tarihinde bir aile sorumluluğu ve öğretmen sorumluluğu ile yola çıkan Özel Sevgi Çiçeği Kreşi ve Gündüz bakım evimiz, farklı yaş gruplarına göre tasarlanmış, 330 metrekare kapalı 300 metrekare açık alan içerisinde hizmet sağlamaktadır. Haftanın 5 günü sabah 08.00 akşam 17.00 saatleri arasında açık olan kreşimizde 0-66 ay grubu çocuklarımıza tam gün ve yarım gün olmak üzere iki farklı seçenekte eğitim ve öğretim imkanı verilmektedir” açıklamasını yaptı. 

Okulda öğrencilerin sağlıklı beslenmesi hijyenik koşullarda özenle hazırlanan yemeklerin öğrencilere servis edildiğini aktaran Yıldız, “Çocuklarımızın sağlıklı beslenmeleri için sabah kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltı kreşimiz bünyesinde hijyenik şartlarda özenle hazırlanıp yemeklerin bakıcı anneler ve öğretmenleri tarafından çocuklarımıza servis edilmesi sağlanmaktadır. Kuruluşumuzda  1  idareci, 1 sorumlu müdür,  5 grup sorumlusu, 5 bakıcı anne, 1 aşçı, 1 aşçı yardımcısı, 1 temizlik personeli ile üstlenmiş olduğumuz bu sorumluluğu titizlikle yerine getirmekteyiz” diye konuştu. 

Çocukların kişilik gelişiminin yüzde 60’ının bu dönem tamamlandığı bilgisini veren Yıldız, konuşmasını şöyle tamamladı:
 
“Okul öncesi eğitim kurumları çocukların sadece barındıkları ve bakıldıkları yer değildir, olmamalıdır. Kişilik gelişiminin yüzde 60’ının tamamlanacağı bu dönem tesadüfi ve gelişi güzel süreçlere bırakılamaz. Kreşimiz bu gerçekten hareketle donanımlı bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiştir. Çocukların yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak, bilişsel sosyal, duygusal ve bedensel gelişimlerini destekleyecek zengin yaşantısal seçenekler oluşturmak temel görevimizdir. Belirttiğimiz amaçlar dahilinde hizmetimiz devam etmekte olup ilimizde ihtiyaç olan bu hizmet koluna cevap vermekte ve gençlerimize de istihdam alanı oluşturmaktadır. Bu bağlamda bizde desteklerini esirgemeyen siz değerli büyüklerimize, kıymetli, velilerimize ve birlikte bu zorlu görevde yer alan çok değerli mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi bir borç biliyor. Saygılar sunuyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.