Sema öğretmen için Bayburt'tan Narman'a...

Özverili bir öğretmenlik örneği sergileyen Bayburtlu sınıf öğretmeni Sema Turgut’a memleketinden destek geldi.

Sema öğretmen için Bayburt'tan Narman'a...
Bayburt Postası - Erzurum Narman İlçesi Güvenlik Mahallesi’nde 10 öğrencili ilköğretim okuluna atanan ve özverili bir öğretmenlik örneği sergileyen Bayburtlu sınıf öğretmeni Sema Turgut’a memleketinden destek geldi. Okuldaki tüm görevlerin üstesinden gelen ve öğretmenliğin yanısıra okulun yöneticiliği ile hizmetli görevlerini de üstlenen Sema Turgut için üniversiteli gençler süpriz yaptı.

Mezun olduğu Bayburt Üniversitesi'nden bir gurup duyarlı öğrenci, Sema öğretmenin görev yaptığı okulu ve öğrencileri ziyaret ederek hediyeler verdi.

Bayburt Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerden Ahmet Nalbant, İbrahim Özadanır, Yunus Levent, Abdullah Hoşer ve Bünyamin Uzun, “Sema öğretmenin ve öğrencilerinin haberini okuduktan sonra oradaki küçük kardeşlerimize ne yapabiliriz diye arkadaşlarla düşünürken yardım kampanyası başlatma fikri geldi ve yardım kampanyasına ilk olarak 5 arkadaşla Bayburt Üniversitesi'nden başladık. Daha sonra Bayburt'ta bulunan esnaflarla iletişime geçerek Güvenlik İlköğretim Okulu'nda okuyan kardeşlerimize hediyeler hazırlayarak yola çıktık" dedi.

Sema öğretmenin medyada çıkan (ilgili haber için) özverili çalışmalarına kayıtsız kalmamak ve katkıda bulunmak için harekete geçtiklerini anlatan üniversiteli gençler, "Biz Bayburt üniversitesi öğrencileri olarak gerekli yerlerle görüşmeleri yapıp şehrimiz esnafları ve sevdiklerimizden aldığımız desteklerle bu yola çıktık ve çok şükür ki öğrenci kardeşlerimizin mutluluğunu görüp bir günlerini onlarla paylaştık. İnşallah hepsi ilerleyen yaşlarında vatanımıza milletinize hayırlı evlatlar olarak yetişirler saygıdeğer Sema Turgut hocamızın destekleriyle ve gayretiyle bu yolda çok güzel şeyler başarırlar. Bu vesileyle Allah kuran bayrak vatan milletimizin huzur ve güvenliği için can veren şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Her karanlık gecenin bir sabahı vardır kutlu doğumlar sancılı olur" şeklinde konuştu.

Hazırladıkları kırtasiye ve gıda yardımını Güvenlik İlköğretim Okulundaki öğrencilere takdim eden duyarlı gençler daha sonra miniklerle ilgilendi. Mezun olduğu Üniversiteden ziyaretine gelen gençlerin duyarlı davranışları için teşekkür eden öğretmen Sema Turgut ise “Gençlerin bu anlamlı ziyareti beni ve öğrencilerimi çok mutlu etti, hepsinden Allah razı olsun“ dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.