Sanat ve Tasarım Fakültesi'ne YÖK onayı

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Şubat ayında gerçekleşen toplantıda 'Bayburt'a Güzel Sanatlar Fakültesi yakışır' demişti. O fakülte YÖK onayından geçti.

Sanat ve Tasarım Fakültesi'ne YÖK onayı
Bayburt Postası - Sanat ve Tasarım Fakültesi YÖK onayından geçti. Bayburt Üniversitesi, Fakülteleri arasına bir yenisini daha kazandırdı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin YÖK onayından geçmesi ile ilgili müjdeli haberin kendilerini sevindirdiğini ayrıca Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin Bayburt’un kültür ve tarihine önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Sanat ve Tasarım Fakültesinde; birçok programın bulunduğunu dile getiren Rektör Coşkun, “Üniversitemizin gelişmesi ve büyümesi aşamasında geçmişte olduğu gibi bugün de güçlü desteklerini yanımızda bulduğumuz başta Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal’a, Milletvekilimiz Sayın Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu’na ve YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’a teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni birimimiz Bayburt’umuza ve üniversitemize hayırlı olsun.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 7 yıl önce

tamda Bayburt a uyar yani ya başka bölüm mü kalmadı neye lazım millet hukuku bitirip iş bulamıyor kaldıkı sanat ve tasarım ülkede akp sayesinde ne sanat kaldı nede tasarım

Avatar
aziz 7 yıl önce

Tillarca soylesidim acil anadolu guzelsanatlar lisesi acilmali..yillarca soyledik ama bizim milli egitim mudurlugumuzde herseyi bilen ve oncelikleri okadar cok sey varolan kişi ler varki...acilll bu fakulteyi destekleyen öğrenci bazinda okadar aciliyetki lise....ama bayburt meb uyuyo...peeeehhh

Avatar
serdar sevim 7 yıl önce

bayburta yazık oluyor
istihtam programlarına yönelik hiçbir çalışma yok

Avatar
ALOŞ 7 yıl önce

Artık bu fakülte ile uçarız.

Avatar
BAYBURTLU 7 yıl önce

BIRAKIN BU NUMARALARI BAYBURTA TIP DİŞ MİMARLIK GETİRİN HUKUK GETRİN ULUSLARRARASI İLİŞKİLER GETİRİN BAYBURTA KALİTE SAĞLAYAN BÖLÜMLER GETİRİN BAYBURTLUNUN GÖZÜNÜ BOYAMAKTAN VAZGEÇİN ARTIK