Sanat ve Tasarım Fakültesi ilk öğrencilerini alacak

Bayburt Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile birlikte Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü’ne de ‘Özel Yetenek Sınavı’ ile öğrenci alacak.

Sanat ve Tasarım Fakültesi ilk öğrencilerini alacak
 Bayburt Postası - 2017 yılında kurulan Sanat ve Tasarım Fakültesi bu yıl ilk kez Resim bölümüne öğrenci alacak. 

Bayburt Üniversitesi 2020-2021 Akademik yılında, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna; Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü (Örgün öğretim),  Antrenörlük Eğitimi Bölümü  (Örgün öğretim ve İkinci öğretim) ve Spor Yöneticiliği Bölümü  (Örgün öğretim) ile Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Lisans programına ‘Özel Yetenek Sınavı’ ile öğrenci alımı yapacak.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna müracaat etmek isteyen adaylar, 07-21 Ağustos 2020 tarihleri arasında ön kayıt işlemini http://besyo.bayburt.edu.tr adresinden çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirebilecekler.

Bu yıl ilk defa öğrenci alımı gerçekleştirilecek olan Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Lisans programı ‘Özel Yetenek Sınavı’na başvuru yapmak isteyen adaylar için başvurular, 24-31 Ağustos 2020 tarihleri arasında Bayburt Üniversitesi (http://bayburt.edu.tr), Sanat ve Tasarım Fakültesi (https://www.bayburt.edu.tr/tr/sanat-ve-tasarim-fakultesi) web sitesinde verilecek olan linkten çevrimiçi olarak yapılacak.

Adaylar Özel Yetenek Sınavı Kılavuzlarına aşağıdaki linklerden ulaşabileceklerdir.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavı İçin ;

Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavı İçin;  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kete yiyen adam 4 yıl önce

Resim bölümünde okuyunca iş mi var hepsi işsiz kalacak gidip sanat öğrensinler daha iyi

Avatar
Şingahlı 4 yıl önce

kete yiyen adam , çok kete yediğinden düşünemiyorsun...

Avatar
bayburt 4 yıl önce

pandemi dönemi olduğu için dışarıdan müracaatın fazla olacağını düşünmüyorum.Bizim Bayburtlular için büyük şans.

Avatar
Gencosman 4 yıl önce

Şingahlı kardeş kete bizim kültürel yiyeceimizdir kafa çalıştırır halkın değerlerine hakaret etme senin zihniyetin eski türkiye zihniyeti yAllah avrupaya

Avatar
ziraat sev ziraat kullan 4 yıl önce

2 yıllık ziraat bölümü var mı? Onu da alsalar iyi olur.