Rektör Mollamahmutoğlu’ndan 2010 vizyonu

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ne yaptığı ziyarette, geride kalan yılı değerlendirdi ve 2010 yılı için “her şey çok farklı olacak” dedi. Rektör Yardımcısı Ömer Çomaklı ve Genel Sekreter Celal Akıl ile birlikte  Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ne bir ziyaret gerçekleştiren Rektör Mollamahmutoğlu, Bayburt Üniverssitesi’nin geldiği konum hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Mollamahmutoğlu, şunları söyledi: “Üniversite kampüsü için yapmış olduğumuz projeler tamamlandı. Yapım aşamasına gelmiş durumdayız. İmkanlar doğrultusunda ihaleler yaparak projeleri hayata geçiriyoruz. Mevcut binalarda, çeşitli değişiklikler yapıyoruz. Amacımız 2009-2010 Eğitim Öğretim yılına, eksiksiz ve hazır olarak girmek.

Rektör Mollamahmutoğlu’ndan 2010 vizyonu

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, 2010 yılı için her şey çok farklı olacak dediBayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ne yaptığı ziyarette, geride kalan yılı değerlendirdi ve 2010 yılı için “her şey çok farklı olacak” dedi. Rektör Yardımcısı Ömer Çomaklı ve Genel Sekreter Celal Akıl ile birlikte  Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ne bir ziyaret gerçekleştiren Rektör Mollamahmutoğlu, Bayburt Üniverssitesi’nin geldiği konum hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Mollamahmutoğlu, şunları söyledi: “Üniversite kampüsü için yapmış olduğumuz projeler tamamlandı. Yapım aşamasına gelmiş durumdayız. İmkanlar doğrultusunda ihaleler yaparak projeleri hayata geçiriyoruz. Mevcut binalarda, çeşitli değişiklikler yapıyoruz. Amacımız 2009-2010 Eğitim Öğretim yılına, eksiksiz ve hazır olarak girmek.

Rektör Yardımcısı Ömer Çomaklı ve Genel Sekreter Celal Akıl ile birlikte  Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ne bir ziyaret gerçekleştiren Rektör Mollamahmutoğlu, Bayburt Üniverssitesi’nin geldiği konum hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.Kampus düzenlemesini bitirmiş, peyzajını tamamlamış bir Bayburt Üniversitesi fark yaratacaktır. ‘Her gün Bayburt Üniversitesi için bir ilktir’ diye slogan geliştirdik. Onun için kendimizi her gün bir ilki başarmak zorunda hissediyoruz. Ve bu doğrultuda büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Bayburt Üniversitesi için, eksikleri gidermek adına bu yaz çok yoğun geçecek.”

Görüşme sırasında yeni bir sosyal tesisin müjdesini veren Rektör Mollamahmutoğlu, projenin ayrıntılarını aktardı:

“2010-2011 yılı içerisinde bitireceğimiz bir sosyal tesis var. 50 yataklı, aynı anda 100 kişiyi barındırabileceğimiz; kafeteryası, yüzme havuzu, saunası olan bir tesis olacak. Bu tesisi 2011 yılı içerisinde bitirme hedefimiz var. Projeyi hazırladık. DPT’ye sunduk ve ek ödenek istedik. Bu projemize 2010 yılında başlayacağız ve 2011 yılının ortalarında bitireceğiz. İşte o zaman üniversitemize konferans veya başka bir etkinlik için gelecek kişileri ağırlamak konusunda zorluk yaşamayacağız. Bu tesisten gelecek katkıyla, diğer sosyal bölümleri oluşturmayı hedefliyoruz.”

Rektör Murat Mollamahmutoğlu, Bayburt’ta görev yapan basın mensuplarının Bayburt Üniversitesi’nin ihtiyaçlarını ve sesini kamuoyuna duyurma görevini başarıyla yürüttüğünü belirtti.Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, Bayburt Üniversitesi’nin önemine değindi ve Gazeteciler Cemiyeti olarak üniversitenin Bayburt'a ekonomik ve kültürel anlamda çok şeyler katacağına inandıklarının altını çizdi. Üniversite heyeti tarafından ziyaret edilmenin onur verdiğini ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldız, yönetim ve üyeler adına Bayburt Üniversitesi’ne üstün başarılar diledi. Rektör Murat Mollamahmutoğlu, Bayburt basınının Bayburt Üniversitesi’nin ihtiyaçlarını ve sesini kamuoyuna duyurma görevini başarıyla yürüttüğünü belirterek, ilde görev yapan tüm basın mensupları adına Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’na teşekkür ederek cemiyetten ayrıldı.

 

DEMİRYOLU KONUSUNDA BAYBURT ÜNİVERSİTESİ'NDEN BEKLENEN SES ÇIKACAK MI?

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.