Rektör Coşkun’dan 'hayırlı olsun' ziyaretleri

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu ile Aydıntepe ve Arpalı’da ziyaretlerde bulundu.

Rektör Coşkun’dan 'hayırlı olsun' ziyaretleri
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu ile Aydıntepe ve Arpalı’da ziyaretlerde bulundu.

Öncelikle son Kaymakamlar kararnamesi ile Aydıntepe Kaymakamı olarak atanan Yeliz Yıldızhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Rektör Coşkun, Yıldızhan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Yıldızhan ise ziyaretten dolayı çok büyük mutluluk duyduğunu belirterek Rektör Coşkun’a teşekkür etti. Yıldızhan, Türkiye Yazarlar Birliği tarafından ‘Yılın Fikir Adamı’ seçilen Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu’nun ödül almasının ise çok ‘gurur verici’ olduğunu ifade etti.

Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk’ü de ziyaret ederek bir süre görüşen Rektör Coşkun, Başkan Şentürk’e yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Şentürk ise ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu kaydetti. Daha sonra Arpalı Beldesine geçen Rektör Coşkun, Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi ile bir süre görüşerek yeni görevinden dolayı kendisine hayırlı olsun dileklerini iletti ve yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Terzi ise her geçen gün başarılarına yenisini ekleyen Bayburt Üniversitesi'nin bu başarılarının gurur verici olduğunu belirterek Rektör Coşkun’a ziyaretinden dolayı şükranlarını iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan 9 yıl önce

bırakın parayı pulu, ya kapatın şu ilkokulu razaleti var adı kalmış üniversite nerede işe yaramaz öğretmen doçentmi bilmem ne alsana tüyü bitmemiş yetimin parasını har vur harman vur