Rektör Coşkun, yeniden atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın ve Pamukkale Üniversitelerine yeni rektör atarken, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun'u yeniden aynı göreve atadı.

Rektör Coşkun, yeniden atandı
Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın ve Pamukkale Üniversitelerine yeni rektör atarken, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun'u yeniden aynı göreve atadı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Anayasa'nın 130'uncu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13'üncü maddeleri uyarınca, Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından 3 üniversiteye rektör atadığı kaydedildi.

İKİ ÜNİVERSİTEYE YENİ REKTÖR

Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü'ne yeniden Prof. Dr.  Selçuk Coşkun'un, Bartın Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Orhan Uzun'un ve Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ın atandığı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necati MERCİMEK 7 yıl önce

% 81.7 Meyvelerini Vermeye Başladı Bu Şehrin 4 Yılı Daha Heba Oldu..Rektörün Başarısızlığı Ödüllendirildi..Bu Şehirde Düzen Değişmiyor..

Misafir Avatar
buğday 7 yıl önce @Necati MERCİMEK

ne başarısızlığı varmış yaz da biz de bilelim... sizin pofpofladığınız adaya sahi ne oldu

Beğenmedim! (118)
Avatar
Necati MERCİMEK 7 yıl önce

Yalakalıkta Sınır Tanımayanlar Rektör Sayesin de Üniversiteden Nemalanlar Gazel Okuyorlar Yeni Yapılan Üniversiteye Bayburt'lu Esnaftan Ne Almışlar..Eğitimi Bırakıp Ticarete Başlamışlar , Rektör Dönemimde Diğer Üniversitelerin Öğrenci Sayısında ki Artış İle Bayburt Üniversitesine Alınan Öğretim Görevli Sayısını Kiyaslayın Sonra Yorum Yapın..Başarılı Olup Olmadığını Görürsünüz..Sizlerin Şehir Umrunuzda Değil.. Nemalanmaya Devam Edin Dört Yıl Daha Yemeye Devam Edin Boğazınızda Kalır InşALLAH Yalakalığa Devam Durmak Yok..

Misafir Avatar
Bayburt 7 yıl önce @Necati MERCİMEK

Gerçekten söylediğiniz gibi kardeşim ayrıca bayburtlu akademisyenleri üniversiteye almıyorlar, kazandığınız halde alınmıyorsunuz, bu nasıl bir hizmet anlayışı. Bakın bakalım kaç tane Bayburtlu akademisyen çalışıyor üniversite de, hepsi 10 kişi yok, onların da çoğu eskiden beri çalışanlar. Böyle devam etmez inşAllah.... Allaha emanet

Beğenmedim! (2)
Avatar
Paşa 7 yıl önce

Rektörün bir duruşu yoktur.Akpartililerin emir eridir.Başarılı olduğu için değil kırk takla attığı için görevine devam ediyor.Konsey seçimini yüzüne gözüne bulaştırmıştır ülkücülere yaptığı yanlışı unutmadık.Türk ırkı yoktur diyen denyoyu da buda getirmişti.

Avatar
Ömer 7 yıl önce

Rektör Hocamıza Hayırlı Olsun.Bu Dönemde İdari Personele Adil Davranması Dileğiyle...

Avatar
Bayburt aşığı 7 yıl önce

Öncelikle herkese hayırlı günler, yorumlara genel itibari ile baktım da konuyu şu açıdan değerlendirmek istiyorum; yıllardır Bayburtta yaşayan biri olarak söylüyorum; Bayburtluysan ikinci sınıf vatandaş olarak değerlendiriliyorsun, Üniversitesine eleman olarak şartların da fazlası ile olduğu halde alınmıyorsun.. İlla birilerini devreye koyman gerekiyor sanki, biz Rabbimize havale ettik o en güzel sonucu ortaya çıkaracaktır elhamdulillah. bekleyelim görelim daha kaç insanın hakkını yiyeceksiniz...

Avatar
CEVAP BEKLEYEN SORULAR 7 yıl önce

AYNI DÖNEMDE AÇILAN ÜNİVERSİTELERLE BAYBURT ÜNİVERSİTESİNİ KARŞILAŞTIRAMIYORUZ BİLE ARADA DÜNYA KADAR FARK VAR BAYBURT HEP EN GERİDE ADAM GİBİ BÖLÜM YOK CUMHURBAŞKANI BAYBURTU ÖDÜLLENDİRDİ Mİ YOKSA CEZALANDIRDI MI PEK ANLAYAMADIM BİR DE REKTÖR BAYBURTLUYUM DİYEREK İNSANLARI MI KANDIRIYOR ACABA BAYBURT ÜNİVERSİTESİNE BAYBURTLU ALINMIYOR SANKİ ERZURUM VEYA TRABZON ÜNİVERSİTE REKTÖRÜ GİBİ DAVRANILIYOR YANDAŞLIK BAYBURTLUNUN MENFAATLERİNİN ÜSTÜNDE OLMAMALIDIR DİYEREK İNŞALLAH BAYBURT ÜNİVERSİTESİ HAKETTİĞİ ORANDA GELİŞİR VE BÜYÜR

Avatar
Fatih 7 yıl önce

İnşAllah hayırlı olur Bayburt üniversitesine bayburtlu hocalar da alınır. Saygılar

Avatar
mustafa 7 yıl önce

SAYIN REKTÖRÜM LÜTFEN ÖĞRETİM ELEMANI SECERKEN DAHA TECRÜBELLİ ÖĞRETMEN GETİRİN BUNUN SIKINTISINI ÖĞRENCİLER CEKİYOR

Misafir Avatar
Bayburtlu 7 yıl önce @mustafa

İnşAllah bayburtlu akademisyen alımlarını da artırırsınız sayın hocam, kolay gelsin hayırlı çalışmalar

Beğenmedim! (6)