Rektör Coşkun, ilçe kampüslerini inceledi

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, 2015-2016 Akademik Yılı döneminde öğrenci alarak hizmet vermeye başlayan Demirözü ve Aydıntepe kampüslerinde incelemelerde bulundu.

Rektör Coşkun, ilçe kampüslerini inceledi
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, 2015-2016 Akademik Yılı döneminde öğrenci alarak hizmet vermeye başlayan Demirözü ve Aydıntepe kampüslerinde incelemelerde bulundu.

Demirözü Kampüsü’nde Yerel Yönetimler ve Laborant ve Veteriner Sağlık Programlarının dersliklerini gezen Rektör Coşkun, öğrencilerin kaldığı yurtları da ziyaret ederek isteklerini dinledi.

Daha sonra Aydıntepe Kampüsü’ne geçen Rektör Coşkun, burada Gıda Teknolojisi Programı ile Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği dersliklerini de gezerek öğrenci yurtları ve barınma imkânları hakkında ilgili birim amirlerinden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAKAN KARA 9 yıl önce

Biz Yüksek Meslek Okulu Kampüsündeki Öğrenciler Olarak Ciddi sıkıntılar yaşamaktayız.Eğitim Öğretime Başladığından beri KAMPÜSÜMÜZE YEMEK GELMİYOR. ULAŞIM, ZOR ŞARTLARDA BİLE ÇOK ZAYIF KAR,YAĞMUR ,Soğuk şartlarda araçlar uzakta bırakıyor Güvenlik içeri almadığından dolayı. Bunun dile getirilmesi istiyoruz. Getirilmediği takdirde Hukuk Alanında hakkımızı aramaya kararlıyız SAYGILAR.