Rektör Coşkun, Fen Lisesi öğrencileriyle buluştu

Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Bayburt Üniversitesi’nin öğrencilerin kariyer planları için doğru bir seçim olacağından söyledi.

Rektör Coşkun, Fen Lisesi öğrencileriyle buluştu
Bayburt Postası - Bayburt Fen Lisesi’nin ‘Konuğumuz Var’ isimli söyleşi etkinliğine konuk olan Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun, öğrencilerle eğitim sisteminin geleceği, mesleki kariyer planlaması ve Bayburt Üniversitesi hakkında hasbihal etti.

Konuşmasına eğitim vizyonunun geldiği noktayı anlatarak başlayan Coşkun, dijitalleşmenin ve inovasyonun öğrencilere yüklediği yeni görev ve sorumlulukların disiplinlerarası uzmanlaşmayı gerektirdiğini belirtti. Fen alanındaki öğrencilerin sosyal bilimlerde de kendilerini geliştirmek zorunda olduklarının altını çizen Coşkun, Bayburt Üniversitesi’nin bu anlamda öğrencilerin kariyer planları için doğru bir seçim olacağından bahsetti. 

Konuşması sonrasında öğrencilerin sorularını yanıtlayan Coşkun, öğrencilerin Bayburt Üniversitesi hakkındaki ilgilerinin kendisini memnun ettiğini dile getirdi. Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen söyleşi için Bayburt Fen Lisesi yönetimine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür eden Coşkun, öğrencilerin kariyer hedefleri arasında insani sorumlulukların en önemli kriter olması gerektiği mesajıyla konuşmasını sonlandırdı.

Anahtar Kelimeler:
Selçuk Coşkun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dusunur69 4 yıl önce

1989 da vilayet olmuş bir şehir tam 30 yıl geçmiş. Geçmiş fotoğraflarla bugünün fotoğraflarına bakıyorum değişiklik ortada.2013 de rektör olmuş yıl 2019 birde kampüse bakıyorum değişiklik ortada.yorum atan arkadaş gerçekten taşa dönmüş.

Avatar
Taşa döndüm Çoruh gibi bunca zalimin yüzünden 4 yıl önce

Keşke rektör bey bu söylediklerine kendisi de inansaydı. Rektör beyin bugüne kadar gözettiği tek kriter akparti yönetiminden referans bularak gelmek. İnsaniyetmiş,sorumlulukmuş bunları en son düşünecek kişidir sayın Selçuk Coşkun bey...

Misafir Avatar
Bayburtlu 4 yıl önce @Taşa döndüm Çoruh gibi bunca zalimin yüzünden

Aynen öyle canım kardeşim. Rabbim biliyor ötede sorar elbet.. Allaha emanet

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bayburtlu Taş 2 4 yıl önce

Dusunur69 ölelim de görelim o zaman. Taşların da kalbi var unutma! Hiç bir şeyden değil Allah'tan korkarlar...