Rektör Coşkun, engelli personelle buluştu

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen kahvaltı programında, Bayburt Üniversitesinde görev yapan engelli personellerle bir araya geldi.

Rektör Coşkun, engelli personelle buluştu
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Konukevi Kahvaltı Salonu'nda düzenlenen kahvaltı programına, Rektör Selçuk Coşkun ve eşi Rüveyda Coşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Uçurum, Bayburt Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Töman, Genel Sekreter Yardımcıları Nazmi Karabulut ve Cuma Aytemur ile Bayburt Üniversitesi'nde görev yapan engelli personeller katıldı.

Rektör Coşkun, her zaman engelli vatandaşların ve kurumda görev yapan  engelli personelin yanında olduklarını belirtti. Bayburt Üniversitesi olarak engelli personelin sorunlarını dinleyip çözüm bulma noktasında gayret içinde olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyleyen Rektör Coşkun, erişilebilir kampüsler inşa ederek engelli bireylerin üniversitedeki tüm imkânlardan, sosyal alanlardan, açık ve kapalı mekânlardan rahatlıkla yararlanmasını sağladıklarını ve düzenlemeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kendilerine gösterilen ilgiden ötürü mutlu olduklarını dile getiren engelli personeller, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, başta olmak üzere üniversite yönetimine teşekkürlerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.