Rektör Coşkun, Beslenme İlkeleri dersi uygulamasına katıldı

Bayburt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Beslenme İlkeleri dersi uygulamasına Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun da katıldı.

Rektör Coşkun, Beslenme İlkeleri dersi uygulamasına katıldı
Bayburt Postası - Etkinlik, öğrencilerin derste öğrendiklerini uygulama imkânı buldukları ve aynı anda 40 kişinin çalışabileceği mutfakta gerçekleşti. Ders kapsamında Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ve kalori hesaplarının yapıldığı ürünler tanıtıldı.

Öğrencilerin çalışmalarıyla yakından ilgilenen Prof. Coşkun, kalori hesaplamalarının yapıldığı ürünler hakkında Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Tayyibe Erten, Dr. Öğr. Üyesi Şule Başar ve ürünleri hazırlayan öğrencilerden bilgi aldı.

Uygulamaya Rektör Çoşkun ve eşi Rüveyda Çoşkun’un yanı sıra, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vecihi Aksakal, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Engin Şahin ve Dr. Öğr. Üyesi Bülent Bayraktar, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Filiz Aygün Ertürk ile öğrenciler katıldı.

Bayburt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Beslenme İlkeleri dersi uygulaması, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.