Rektör Coşkun'a veda ziyaretleri

Valiler Kararnamesi ile Şırnak Valiliğine atanan Ali Hamza Pehlivan ile Bayburt'taki görev süresi sona eren Garnizon Komutanı Davut Balibaşa, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun'a veda ziyaretinde bulundu.

Rektör Coşkun'a veda ziyaretleri
Bayburt Postası - Bayburt’taki görev süresince çok güzel anıları olduğunu ifade eden Vali Pehlivan, Bayburt Üniversitesi akademik ve idari personeline, öğrencilerine, üst yönetimine ve Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun’a özel olarak teşekkür etti. Rektör Coşkun ise Bayburt Üniversitesi ile Vali Pehlivan’ın vizyonunun her zaman örtüştüğünü, sürdürülebilir iş birliklerini her geçen gün geliştirdiklerini söyledi. Rektör Coşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Pehlivan’a yeni görevinde başarılar diledi. 

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Çiğdem, Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek ve Prof. Dr. Hanefi Bayraktar, Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vecihi Aksakal ve Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haldun Özkan da ziyarette hazır bulundu.
 
Bayburt’taki görev süresi dolan Garnizon Komutanı Tankçı Albay Davut Balibaşa da veda ziyaretleri kapsamında Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Bayburt Üniversitesi’nin şehir için önemli görevler üstlendiğini belirten Balibaşa, görev süresi boyunca sürdürdükleri yakın iş birliği için Rektör Coşkun’a teşekkür etti.

Rektör Coşkun da samimiyete dayalı güven ilişkisi sayesinde birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, memnuniyetini ilettiği Balibaşa’ya yeni görev yerinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.