Polis Kolejini kazanan Bayburtlu öğrenciler belli oldu

Bayburt Postası - Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 06 Haziran 2009 tarihinde 81 İl Merkezinde gerçekleştirilen ve Polis Koleji aday tespit sınavı sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarına göre ilimiz Bayburt’tan sınava katılan öğrenciler arasından 7’sinin koleje girmeye hak kazandığı belirtildi. Başarılı olan öğrencilerimizin 30 Temmuz 2009 tarihine kadar İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şubesine nüfus cüzdanı ve velisi ile birlikte müracaat etmesi gerekiyor. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Başarılı olan öğrencilerimizin isimleri şöyle:  

Polis Kolejini kazanan Bayburtlu öğrenciler belli oldu

Polis Kolejini kazanan Bayburtlu öğrenciler belli olduBayburt Postası - Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 06 Haziran 2009 tarihinde 81 İl Merkezinde gerçekleştirilen ve Polis Koleji aday tespit sınavı sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarına göre ilimiz Bayburt’tan sınava katılan öğrenciler arasından 7’sinin koleje girmeye hak kazandığı belirtildi. Başarılı olan öğrencilerimizin 30 Temmuz 2009 tarihine kadar İl Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şubesine nüfus cüzdanı ve velisi ile birlikte müracaat etmesi gerekiyor. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Başarılı olan öğrencilerimizin isimleri şöyle:

 

 

 

Ubeydullah Koçoğlu / Kaleardı İlköğretim Okulu
Alper Karadağ / Hayırseverler İlköğretim Okulu
Emirhan Karahan / Şehit Fatih Kostik İlköğretim Okulu
Orhan Başkurt / Şehit Fatih Kostik İlköğretim Okulu
Arif Yıldırım / Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu
Furkan Çiçek / Şairzihni İlköğretim Okulu
Yusuf Akın / Şehit Recep Eşiyok İlköğretim Okulu

YASAL UYARI: www.bayburtpostasi.com ve www.bayburtpostasi.com.tr adresinde yer alan resim ve haberlerin tüm hakları saklıdır. Yeniden basılması, dağıtılması, gerçek veya elektronik ortamda kullanılması izne bağlıdır. Kaynak gösterilmeden ve ilgili sayfaya link verilmeden kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.