Ortaöğretim müdürleri yeni dönem için toplandı

Bayburt'ta, ortaöğretim kurumları müdürleriyle 2015-2016 eğitim ve öğretim dönemi sene başı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Ortaöğretim müdürleri yeni dönem için toplandı
Bayburt Postası - Bayburt'ta, ortaöğretim kurumları müdürleriyle 2015-2016 eğitim ve öğretim dönemi sene başı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, toplantının Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan başkanlığında yapıldığı bildirildi.

Yeni eğitim öğretim döneminin ele alındığı toplantıda, Milli Eğitim Müdürü Doğan, şunları kaydetti:

"Bir önceki eğitim öğretim yılında yapılan çalışmaların yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte artarak devam etmesi gerekiyor. Yapılacak çalışmalarda mümkün olan en yüksek verimin alınması için planlama ve işbirliği içinde olmamız gerekiyor. Yine bu yılki çalışmalarda veli-okul işbirliğinin artarak devam etmesi, eğitimin kalitesi ve yaygınlığı açısından gerekli. Bu kapsamda Bakanlığımızın hali hazırdaki uygulamalarının yanı sıra müdürlüğümüzün yerel ihtiyaçları ve koşullarını göz önünde bulundurarak siz kurum müdürlerinin bu projelerin takipçisi ve okullar bazında yürütücüsü olmanız azami fayda sağlanması bakımından önemli." AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.