“Okullar Hayat Olsun"projesi Bayburt'ta

Türkiye Belediyeler Birliği, Milli Eğitim Bakanlığı ile Orman ve Su işleri Bakanlığı arasında imzalanan protokolle yürürlüğe giren “Okullar Hayat Olsun Projesi” kapsamında Bayburt’ta proje paydaşlarınca 2014 ve 2015 yılında gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirilmesi yapıldı.

“Okullar Hayat Olsun"projesi Bayburt'ta
Bayburt Postası - Türkiye Belediyeler Birliği, Milli Eğitim Bakanlığı ile Orman ve Su işleri Bakanlığı arasında imzalanan protokolle yürürlüğe giren “Okullar Hayat Olsun Projesi” kapsamında Bayburt’ta proje paydaşlarınca 2014 ve 2015 yılında gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirilmesi yapıldı.

Bayburt Belediyesi meclis salonunda yapılan değerlendirme toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanlığı temsilcisi Ömer Yusuf Şekerci,  Bayburt il ve ilçe halk eğitim merkezi müdürleri ile milli eğitim şube müdürleri, ilçe belediye temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Bayburt Milli Eğitim İl Müdürlüğü şube müdürü İlyas Günay’ın proje faaliyetleri hakkında yaptığı sunumla başlayan toplantıda, hali hazırda yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Toplantıda bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk şunları belirtti:

"Okullar hayat olsun projesi kapsamında Bayburt’ta elbirliğiyle çok güzel işler yapıldı. İnşallah yeni çalışmalarla kazanmış olduğumuz ivme çok daha yukarılara taşınacak. Biz Bayburt Belediyesi olarak üzerimize düşeni yaptık, bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. İnşallah proje kapsamında daha güzel işlere hep beraber imza atacağız."

İstek ve temennilerle devam eden toplantı, Aydıntepe’den gelen katılımcıların ilçedeki kurslarda üretilen işlemeli tabaklardan Başkan Yardımcısı Selçuk, İl Milli Eğitim Müdürü Doğan ve temsilci Şekerci’ye hediye edilmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.