Okula ablalarının öpücüğü ile ısındılar

Bayburt Postası - 14-18 Eylül tarihleri arasında kutlanan İlköğretim Haftası, renkli görüntülere sahne oluyor. Demirözü ilçemizde devam eden kutlamalar çerçevesinde ana okul ve 1. sınıf öğrencileri okulları ve sınıflarıyla tanıştı. Aynı dönemden geçen ve deneyimli olan ablalarının öpücüğü ve başarılar dileğiyle sınıflarına ısınan miniklerin heyecanı gözlerden kaçmadı. Demirözü'nde “İlköğretim Haftası” etkinlikleri ise Demirözü Kaymakamlığı önünde gerçekleşen törenle başladı.  

Okula ablalarının öpücüğü ile ısındılar

Okula ablalarının öpücüğü ile ısındılar...Bayburt Postası - 14-18 Eylül tarihleri arasında kutlanan İlköğretim Haftası, renkli görüntülere sahne oluyor. Demirözü ilçemizde devam eden kutlamalar çerçevesinde ana okul ve 1. sınıf öğrencileri okulları ve sınıflarıyla tanıştı. Aynı dönemden geçen ve deneyimli olan ablalarının öpücüğü ve başarılar dileğiyle sınıflarına ısınan miniklerin heyecanı gözlerden kaçmadı. Demirözü'nde “İlköğretim Haftası” etkinlikleri ise Demirözü Kaymakamlığı önünde gerçekleşen törenle başladı.

 

Törene Demirözü Kaymakamı Turgay Ünsal, Belediye Başkanı Selami Ersen, Jandarma Garnizon Komutanı Y.Cengizhan Baran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vahyettin Baştürk, Kurum amirleri, öğretmenler ve diğer kamu personelleri iştirak etti.

Kaymakam Turgay Ünsal, İlçe Emniyet Amiri Selçuk Özkınay, İlçe Jandarma Komutanı Y.Cengizhan Baran ve Milli Eğitim Müdürü Vahyettin Baştürk daha sonra YİBO Konferans salonundaki İlköğretim Haftası etkinliklerine katıldı. Etkinlikte öğrenciler "Andımızı" okudu ve okula yeni başlayan öğrencilere hoşgeldin hediyesi sundu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.