Okul servislerine denetim

Bayburt'ta okul servisleri denetlendi.

Okul servislerine denetim
Bayburt Postası - İçişleri Bakanlığınca hazırlanan 100 Günlük Eylem Planı' doğrultusunda ve öğrencilerin daha güvenli bir şekilde taşınmasını sağlamak amacıyla; 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında öğrenci servisi yapacak olan araçlar, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bayburt Belediyesi ekipler tarafından  denetlendi.

Denetimlerde Bayburt’ta faaliyet gösteren öğrenci servis kooperatifi ve araçlarında görülen aksaklıklar, araçlarda bulundurulması ve faal olması gereken gereçler, yönetmeliğe uygun olarak bulundurulması gereken araç iç ve dış kameralar kontrol edilerek, şoför ve rehber personelin öğrencilere karşı tutum ve davranışlarının nasıl olması gerektiği yönünde bilgilendirme yapıldı. Ayrıca özel çalışan servis araç şoförleri ve rehber personelin “Okul Servis Araçları Yönetmeliği” şartlarını taşıyıp taşımadıkları kontrol edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.