Öğrencilerin yaz tatili başladı!

Bayburt'ta öğrenciler karne sevinci yaşadı...

Öğrencilerin yaz tatili başladı!
Bayburt Postası - Bayburt'ta öğrenciler karne sevinci yaşadı. TOKİ Şair Celali İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine; Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, İl Milli Eğitim Müdürü Sydi Doğan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Vali Odabaş, karneleri dağıtırken öğrencilerle sohbet edip iyi tatiller diledi. Öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtan Vali Odabaş, öğrencilere hitaben şunları söyledi:



“Sizler hem anne ve babalarınız için, hem de bizim için çok önemlisiniz. Sizin eğitimleriniz bizim aldığımız eğitimlerden daha iyi olmalı, çünkü yarınlarımızı oluşturacak olan sizlersiniz. O yüzden siz gençlerimize ve çocuklarımıza çok önem veriyoruz. Sekiz aylık bir koşuşturma sonrasında eğitimlerinizi tamamlayarak karnelerinizi aldınız ve yaklaşık dört ay sürecek bir tatili hak ettiniz.

Tatilde bol bol dinlenme fırsatınız olacak. Tatil yaparken kendinizi yenilemenizi eksik kaldığınız konularda çalışmalar yapmanızı ve bol bol kitap okuyarak bilgi dağarcığınızı geliştirmenizi diliyorum. Sizler eğitimin birinci kademesini tamamladınız bundan sonra ortaokul, lise ve üniversite eğitimleriniz olacak, gerek ortaokulda gerek lisede ve gerekse üniversitede çok daha başarılı olabilmeniz için tatillerinizi iyi değerlendirmeniz ve kitap okumanız gerekiyor. Yaz tatilinizi en verimli bir şekilde geçireceğinize inanıyor, bundan sonraki eğitim hayatınızda hepinize başarılar diliyorum.” 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.