Öğrencilerden İl Genel Meclisi'ne ziyaret

Bayburt Ortaokulu'ndan bir grup öğrenci, İl Genel Meclis Başkanlığı ve İl Özel İdare Genel Sekreterliği'ni ziyaret ederek bilgi aldı.

Öğrencilerden İl Genel Meclisi'ne ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Ortaokulu'ndan bir grup öğrenci, İl Genel Meclis Başkanlığı ve İl Özel İdare Genel Sekreterliği'ni ziyaret ederek bilgi aldı.

Öğrenciler, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan makamlarında ziyaret ederek çalışmlar hakkında bilgi aldılar.

Öğrencilere açıklamada bulunan İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan, şunları söyledi :

“Öğrencilerimizi ders ve faaliyetleri kapsamında Genel Sekreterliğimize gelerek Kurumumuz hakkında bilgi sahibi olmaları, yapılan çalışmaları yerinde görüp inceleme ve akıllarındaki sorulara cevap aramaları hem başarıları hem de Bayburt’ a yapılan hizmetleri icra makamında görmeleri bu kurum hakkında ki bilgilerini daha iyi pekiştirmiştir. Bizler kurumumuz olarak ilimizdeki altyapı, köylere hizmet götürülmesi, sulama barajları gibi daha birçok konuda yaptığımız çalışmaları öğrencilerimizin öğrenmeleri açısından bu faaliyeti gerçekleştiren okul müdürlüğü ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Yusuf ElçiZiyettin Babacan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.