Öğrenci yurdu ne zaman bitecek?

Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, yapımı devam eden 750 kişilik KYK yurtlarının inşaat çalışmalarını inceledi.

Öğrenci yurdu ne zaman bitecek?
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Bayburt Üniversitesi’ni ziyaret etti. Rektörlük binasında Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Çoşkun ile bir araya gelen daha sonra fakülteleri gezdi.

Prof. Coşkun’un eşlik ettiği ziyarette ilk olarak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi’nde incelemelerde bulunan Vali Odabaş, daha sonra yapımı devam eden 750 kişilik KYK yurtlarının inşaat çalışmalarını takip etti.

Vali Odabaş, yurt inşaatlarının yapımı üstlenen inşaat firmasının yetkilileri ile yaptığı görüşmede üç bloktan oluşan yurtların iç bölümünün büyük oranda tamamlandığı ve dış cephe çalışmalarının ise devam ettiği bilgisini aldı.

Öte yandan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin talimatıyla öğrenci yurdu inşaatlarına hız verilirken, iklim şartlarının elverişli olması halinde yurt inşaatlarının 2015 yılı Temmuz ayı içerisinde bitirilerek teslim edileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.