Öğrenci konseyinden Rektör Coşkun’a ziyaret

Bayburt Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Barbaros Çeçen, konsey üyesi öğrencilerle birlikte Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u makamında ziyaret etti.

Öğrenci konseyinden Rektör Coşkun’a ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Barbaros Çeçen, konsey üyesi öğrencilerle birlikte Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u makamında ziyaret etti.

Öğrenci konseyinin yapısı ve çalışmaları hakkında Rektör Coşkun’a bilgi veren Konsey Başkanı Barbaros Çeçen gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı. Öğrenci Konseyi’nin çalışmalarını önemsediği ifade eden Rektör Coşkun ise konseyin tüm öğrencileri kucaklayacak bir yapıda olmasını ve öğrencilerle üniversite yönetimi arasında bir köprü vazifesi görmesi gerektiğini belirtti. Konsey üyesi öğrenciler daha sonra Rektör Coşkun’a bir buket çiçek takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.