Odabaş'tan Özel Eğitim Merkezi'ne ziyaret

Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Bayburt merkezde faaliyetlerini sürdüren Özel İl Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

Odabaş'tan Özel Eğitim Merkezi'ne ziyaret
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Bayburt merkezde faaliyetlerini sürdüren Özel İl Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Vali Odabaş'ın eşi Songül Odabaş ve Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan'ın eşlik ettiği ziyarette öğrenciler özel bir gösteri sundu.

Sınıf ve  atölyeleri gezerek Özel Eğitim Şube Müdürü İlyas Günay ve öğretmenlerden merkezin işleyişi hakkında bilgi alan Odabaş, öğrencilerin öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları gösterileri izledi.

Öğretmenler odasında idareci ve öğretmenlerle biraraya gelen Odabaş, kurumun temizliğinden çok memnun kaldığını, kuruma ve öğrencilerine yakışır bir titizlikle temizlik hususuna riayet edildiğini görmekten memnun olduğunu söyledi.

Öğretmenliğin bir sabır ve fedakârlık mesleği olduğunu söyleyen Odabaş, "Bu kurumda çalışan ve bu yavrularımızla bire bir ilgilenen öğretmenler olarak sizin sabrınızın daha fazla olması gerektiği konusunda hem fikir olduğumuzdan şüphem yok. Nitekim bu yavrularımızın gözlerindeki ışığa bakınca bu sabrı fazlasıyla gösterdiğinizi ve onların özel durumlarından kaynaklanan sıkıntılarını aşmalarında elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığınızı görmek mümkün. Sizler burada sadece öğretmenden beklenen sabrı değil, belki annelerinden bekledikleri şefkati, babalarından umdukları sahiplenilme duygusunu, abiliği, ablalığı, arkadaşlığı ve kardeşliği de yeri geldiğinde onlardan esirgememek durumundasınız ve öyle olduğuna da inanıyorum. Sizlerin sayesinde onlar da yaşıtları gibi ve en az onlar kadar içinde yaşadıkları toplumun birer parçası olduklarını hissedecekler” dedi.

Vali Odabaş, gerekli incelemelerin ardından kurumdan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.