O mühür söküldü

Bayburt'un ilk ve tek özel okulu Aba Ortaokulu, 41 gün sonra tekrar açıldı.

O mühür söküldü
Bayburt Postası - Bayburt'un ilk ve tek özel okulu Aba Ortaokulu, 41 gün sonra açıldı. Bayburt Belediyesi ekipleri, 27 Ağustos'ta mühürlenen okulun mührünü kaldırdı. Geçtiğimiz Ağustos ayında başlatılan incelemenin ardından hazırlanan raporda, bina üzerinde yapılan 3194 sayılı imar kanunu, 4708 sayılı yapı denetim kanunu, planlı alanlar tip imar yönetmeliği, sığınak yönetmeliği, yapı ruhsatı ve yapı kullanma izin belgesi ile ilgili mevzuata aykırılıklar tespit edildiği gerekçesiyle okul kapatılmıştı.

Bu yıl 27 Eylül'de başlayan eğitim-öğretim sezonunda büyük şaşkınlık yaşayan veliler, bu duruma tepki göstermişti. Bayburt Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, okula gelerek mührü söktü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.