Mutlulukları gözlerinden okunuyordu

2009 – 2010  Eğitim  Öğretim  yılının başlamasıyla birlikte okullar yeniden alışık olduğumuz neşesine kavuşmuş oldu. Okula yeni başlayanların şaşkınlıkları, Vali Kerem Al’ı karşılarında görmeleriyle bir kat daha arttı. Bayburt İlköğretim ve Hayırseverler İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyen Vali Al, her iki okulda da öğrencilerle keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Çocukların anlatımları, cevapları ve sorular derken sınıflara kahkaha ve neşe hakim oldu. Vali Al, çocuklara beraberinde getirdiği hediyeleri dağıttı. Daha sonra Öğretmenlerle samimi bir havada sohbet eden Vali Al, imkânlar ölçüsünde taleplerin yerine getirileceğini belirtti.

Mutlulukları gözlerinden okunuyordu

Mutlulukları gözlerinden okunuyordu... 2009 – 2010  Eğitim  Öğretim  yılının başlamasıyla birlikte okullar yeniden alışık olduğumuz neşesine kavuşmuş oldu. Okula yeni başlayanların şaşkınlıkları, Vali Kerem Al’ı karşılarında görmeleriyle bir kat daha arttı. Bayburt İlköğretim ve Hayırseverler İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyen Vali Al, her iki okulda da öğrencilerle keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Çocukların anlatımları, cevapları ve sorular derken sınıflara kahkaha ve neşe hakim oldu. Vali Al, çocuklara beraberinde getirdiği hediyeleri dağıttı. Daha sonra Öğretmenlerle samimi bir havada sohbet eden Vali Al, imkânlar ölçüsünde taleplerin yerine getirileceğini belirtti.

Ziyaretler sırasında Vali Kerem Al’a, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı ve İl Mili Eğitim Şube Müdürü Altan Kalkın eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.