Mühendislik fakültesinde mezuniyet sevinci

Bayburt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine ve Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı.

Mühendislik fakültesinde mezuniyet sevinci
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine ve Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı.

Şair Zihni Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Ömer Can, akademisyenler, öğrenci velileri ve öğrenciler  katıldı.

Saygı duruşundan ve İstiklal Marşı’nın okunmasından  sonra mezuniyeti töreni dolayısıla bir konuşma yapan Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Ömer Can, mezuniyet günlerinin en gururlu günler olduğunu kaydetti.

Can, “Genellikle sonlar hüzünlüdür. Bugün öğrencilerimizin, siz velilerimizin ve bizim emeklerimizin ödülünü aldığımız, sevinçlerimizi paylaştığımız günler olarak kayda geçecektir.  Emeklerimizin hiç biri boşuna değildir. Öğrencilerimizle ne kadar gurur duysak azdır. İş ortamlarına gireceksiniz,  bu ortamlarda taraf değil takım olmanız gerekir. Ön yargılarınızla değil ilkelerinizle karar vermeniz gerekir. Başarızlıklara hazır olmanız gerekir. Ancak bu başarılar alışkanlık haline gelmemelidir. İşinizi iyi yapmak yetmez, çok daha iyi yapmanız lazım ki diğerlerinden bir adım öne geçebilesiniz. Her problem bir fırsattır, bizler mühendisiz, bizler problem çözme yeterliliği kazanmış insanlarız. Rüzgar dört bir yandan esebilir buna karşın hedeflerinizi siz belirleyin” dedi.

Mühendislik andının okunmasından sonra öğrencilere diplomaları mühendislik fakültesi akademisyenleri tarafından verildi. Kep atılmasıyla tören sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.