Mühendis adayları baret giydi

Bayburt Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 1. sınıf öğrencilerine baret giyme töreni düzenledi.

Mühendis adayları baret giydi
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesince İnşaat Bölümüne yeni başlayan öğrenciler için baret giyme töreni düzenlendi.

Yeni akademik yılda Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümünü kazanarak kayıt yaptıran 135 öğrenci için gerçekleştirilen programa Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Çiğdem, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hanefi Bayraktar bazı akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonu'ndaki törende konuşan Rektör Coşkun, Bayburt Üniversitesi'nin öğrencilerine kendilerine geliştirecek her türlü imkanı sunduğunu söyledi.

Coşkun, yeni eğitim öğretim yılında Bayburt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü'ne kayıt yaptırarak eğitim hayatına başlan 135 öğrenciden çok çalışmalarını isteyerek, "Buradaki 4 yıllık eğitim hayatınız sizlere çok şeyler katacak. Sizlerde bu sürede buradaki eğitimlerden en üst seviyede istifade ederek en iyi şekilde kendinizi yetiştirin ve edindiğiniz bilgi birikimiyle alanınızda başarılı işlerle kendinizden söz ettirin." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, Rektör Coşkun, öğrencilere baretlerini giydirdi.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.