Minik öğrencilere 'Kızılay' anlatıldı

Bayburt'ta ana sınıfı öğrencilerine Kızılay'ın önemi anlatıldı.

Minik öğrencilere 'Kızılay' anlatıldı
Bayburt Postası - Bayburt'ta ana sınıfı öğrencilerine Kızılay'ın önemi anlatıldı. 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla  75. Yıl Anaokulu'nda bir program düzenlendi. 

Proje kapsamlı çalışmada öğrencilere sanat, drama, hikaye ve projeksiyon etkinliklerinde Kızılay ile ilgili bilgi verildi.

Çocukların yaptığı çalışmaların örnekleri fotoğrafları ve Kızılay’ın amacını anlatan kumbara, çadır, sedye, aş tenceresi ve öğretmenler tarafından hazırlanan minyatür sergi okul bahçesinde katılımcıların beğenisine sunuldu.

Türk Kızılayı Bayburt Şubesi Başkanı Fikret Aksoy, etkinliğin yapılmasındaki amacın okul öncesi öğrencilerine yardım farkındalığını kazandırmak, Kızılay'ın herkesin ihtiyacı olan bir yardım kuruluşu olduğu bilincini yerleştirmek ve bu bilinci geliştirip yeni nesillere aktarmak olduğunu kaydetti.

Programa; Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan ve Türk Kızılayı Bayburt Şubesi Başkanı Fikret Aksoy katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.