'Mesleki Eğitim Liderler Programı' Bayburt’ta düzenlendi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri işbirliğiyle yürütülen meslekî ve teknik eğitimin geliştirilmesine yönelik etkinlikler kapsamında meslek okullarından mezun olmuş başarılı kişilerin öğrencilerle buluşturulduğu “Liderler Programı” Bayburt’ta gerçekleştirildi.

'Mesleki Eğitim Liderler Programı' Bayburt’ta düzenlendi
Bayburt Postası - Bayburt Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve KUDAKA yetkilileri ile Bayburt’taki meslek okullarından öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

KUDAKA Bayburt Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Lokman Altunbilek program açılışında yaptığı konuşmada, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda Ajans tarafından gerçekleştirilen meslekî ve teknik eğitim faaliyetlerinden bahsederek bu alanda Ajansın ilan ettiği Mali Destek Programı hakkında bilgiler verdi.

Programın sonraki bölümünde ise, Bayburt’ta çeşitli meslek liselerinden mezun olmuş 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı ve sanayici Cengiz Kahraman, Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve girişimci Leyla Karabulut ile mali müşavir Turgut Çalışkan öğrencilere meslek liselerinde almış oldukları eğitimler ve bu eğitimlerin iş hayatında kendilerine sağladığı avantajlar konusunda tecrübe paylaşımında bulundular. Öğrencilerin büyük ilgi ile takip ettiği konuşmaların ardından program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.