Memiş: "İlk taksitleri 10 Mart'ta yatırıyoruz"

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, öğrencilere söz verilen bursları ödemeye başlayacaklarını söyledi.

Memiş: "İlk taksitleri 10 Mart'ta yatırıyoruz"
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, öğrencilere söz verilen bursları ödemeye başlayacaklarını söyledi. Başkan Memiş, bir süredir kamuoyunda dile getirilen öğrenci bursu konusuna açıklık getirdi. 10 Mart 2017 Cuma günü ilk taksitlerin (200 TL) yatırılacağını söyleyen Memiş, Nisan ayında da ikinci taksitlerin yatırılacağını kaydetti. 

Bayburt’ta görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek görev süresini değerlendiren Başkan Memiş, önemli açıklamalar yaptı. 

Başkan Memiş'in açıklamaları bu adreste olacak...

Anahtar Kelimeler:
Mete Memişöğrenci Bursu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Safak Güngör 7 yıl önce

Seçim olmasa onuda yatırmazdın. İlk Taksit mart ne demek. Mayıs okul kapanıyor

Avatar
aziz 7 yıl önce

Kac universiteli ogrenciyi kandirdiniz...80 bin8n üstünde tutmak icin nüfuzu...nekadar samimisini ve gercekcisiniz baskan yardimcilarinin yüz ifadelerine bakin....yazikkkkkkkkkkkk vAllahi yazik billahi yazik

Avatar
Selami 7 yıl önce

Burslar yatırıldı mı bende başvurmuştum kısa mesajla bilgide verilmişti ödeme gözükmüyor bilgisi olan var mı

Avatar
Derdiçok 7 yıl önce

Sayın başkan üniversite öğrencileri senin veya sizin siyasi çıkarlarınız için kullanabileceğiniz bir topluluk değildir.5,500 öğrenci 10 Mart'ı değil 3.bursun yatması gereken 15 Mayıs tarihini bekliyor samimiyetinizi görmek için.'Kazanmak için etrafındakileri harcayanın elde edeceği şey galibiyet değil yalnızlıktır 'unutulmaya vesselam.