Kızılaydan başarılı öğrencilere ödül

Türk Kızılayı Bayburt Şubesi, başarılı öğrencileri ödüllendiriyor.

Kızılaydan başarılı öğrencilere ödül
Bayburt Postası - Türk Kızılayı Bayburt Şubesi, başarılı öğrencileri ödüllendiriyor. Türk Kızılayı Bayburt Şube Başkanı Fikret Aksoy, Yönetim Kurulu üyesi Hümeyra Çelik ve Günay Göktürk ile birlikte Bayburt Korkut Ata Anadolu Lisesini ziyaret ederek başarılı öğrencilere ödüllerini takdim ettiler.

Okul Müdürü Erhan Kocabey ile okul bahçesinde öğrencilerle bir araya gelen Türk Kızılayı Bayburt Şube Başkanı Fikret Aksoy ve beraberindeki heyet öğrencilerle Bayburt’ta Türk Kızılayının gerçekleştirdiği faaliyetleri hakkında bilgiler sundu.

Türk Kızılayı Bayburt Şube Başkanı Fikret Aksoy, “Bayburt’ta ki Lise eğitimi alan ve okullardaki ders başarıları ile sınav başarıları dikkate alınarak ilk üçe giren öğrencilerimizi ödüllendirmek adına geçen yıl ilkini Bayburt Anadolu Kız İmam Hatip Lisesinde, ikincisini ise Korkut Ata Anadolu Lisesinde gerçekleştirmekteyiz. Önümüzdeki yıl Bayburt Fen Lisesinde ilk üçe girenlere de ödül vermeyi sürdüreceğiz. Bu başarı sıralamasında, 6 dönem 3 yıl üst üste 85 puan ve üzeri not ortalamasını tutturan öğrencimiz okul birincisi Aleyna Yazıcı, Seda Üner ve Hatice Yıldırımı’da başarılarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Bayburt Korkut Ata Anadolu Lisesi Okul Müdürü Erhan Kocabey ise bu öğrencilerin başarıları ile onur duyduklarını belirterek, “Öğrencilerimizin başarılarında en büyük etken olan ailelerine, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerimiz bu arkadaşlarınız bu başarıyı kolay elde etmediler.çok çalışarak, çalışma azmiyle sınavlara hazırlanarak elde ettiler. Sizlerden de isteğimiz çok çalışmanız ve başarılı olmanızdır” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.