"Kitabı seviyorum, kütüphanemi geziyorum"

Bayburt Hayırseverler İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri "Kitabımı Seviyorum, Kütüphanemi Geziyorum" kampanyası çerçevesinde Bayburt İl Halk Kütüphanesi'ni gezdi.

"Kitabı seviyorum, kütüphanemi geziyorum"
Bayburt Postası - Bayburt Hayırseverler İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri "Kitabımı Seviyorum, Kütüphanemi Geziyorum" kampanyası çerçevesinde Bayburt İl Halk Kütüphanesi'ni gezdi. Mart ayı içerisinde kutlanan Kütüphaneler Haftası nedeniyle gerçekleştiren gezide öğrencilerin kütüphaneye kaydı da gerçekleştirildi.

Konu ile bilgi veren müdür yardımcısı Gökhan Akbaş, hızlı gelişen teknoloji ve kitle iletişim araçları sonrası kitap okuma oranlarının düştüğüne dikkat çekerek, "Bireysel yaşamın arttığı günümüzde  eğitimciler olarak tekrar kitap aşkını, sevgisini canlandırmak, kütüphanemizi tanıtmak, öğrencilerimizi kütüphanemize üye yapabilmek ve buradan sürekli yararlanabilmelerine katkı sağlamak amacı ile bu projeyi hazırlayarak hayata geçirdik" dedi.

Öğrencileri uygunsuz mekânlardan, zararlı alışkanlıklardan ve bağımlılıklardan korumanın en güzel yöntemlerinden birisinin kitap ve okuma aşkı olduğunu vurgulayan Gökhan Akbaş, özellikle son zamanlarda yeni ve tehlikeli bir bağımlılık çeşidi olan bilgisayar ve sosyal paylaşım bağımlılığının önüne geçmek için kütüphaneler haftası gibi çok faydalı haftaların değerlendirilmesi noktasında böyle bir çalışma planlandığını belitti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.