İş Bankası’na git, karneni göster!

Bu yılsonunun en büyük sürprizini Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları yaptı. İş Bankası Bayburt Şubesi, başlattığı organizasyon ile karnesini gösteren tüm öğrencilere kitap hediye ediyor. İş Bankası Kültür Yayınları tarafından yayınlanan "Yazarlarımızdan Masallar ve Öyküler" isimli kitapta, 12 yazarın öykü ve masalları yer alıyor. Kampanya hakkında bilgi veren İş Bankası Bayburt Şube Müdürü Tarık Aydemir, ''Karneni Göster Kitabını Al'' kampanyası ile öğrencileri karnenin ardından ikinci defa sevindirdiklerini söyledi. Aydemir, öğrencilerin hafızalarında anı olarak yer almak ve tatilde kitap okumayı teşvik etmeyi amaçladıklarını açıkladı.

İş Bankası’na git, karneni göster!

Karnesi ile İş Bankası'na giderek kitap hediyelerini alan öğrenciler şube önünde mutluluk pozu verdi Bu yılsonunun en büyük sürprizini Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları yaptı. İş Bankası Bayburt Şubesi, başlattığı organizasyon ile karnesini gösteren tüm öğrencilere kitap hediye ediyor. İş Bankası Kültür Yayınları tarafından yayınlanan "Yazarlarımızdan Masallar ve Öyküler" isimli kitapta, 12 yazarın öykü ve masalları yer alıyor. Kampanya hakkında bilgi veren İş Bankası Bayburt Şube Müdürü Tarık Aydemir, ''Karneni Göster Kitabını Al'' kampanyası ile öğrencileri karnenin ardından ikinci defa sevindirdiklerini söyledi. Aydemir, öğrencilerin hafızalarında anı olarak yer almak ve tatilde kitap okumayı teşvik etmeyi amaçladıklarını açıkladı.

 

 

 

 

Bu yılsonunun en büyük sürprizini Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları yaptıİş Bankası Bayburt Şubesi, başlattığı organizasyon ile karnesini gösteren tüm öğrencilere kitap hediye ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İş Bankası Bayburt Şube Müdürü Tarık Aydemir, karnesini getiren öğrencilerle özel olarak ilgilendi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şevval gaye güldür 9 yıl önce

iş bankası