İncili’de bol sürprizli bir gün

Bayburt Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından hazırlanan hediye paketleri İncili Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine sürpriz bir gün yaşattı. Hediye paketlerinden çıkan futbol ve voleybol topları, renkli silgiler, kalem, defter ve boya kalemleri İncili Köyü öğrencilerini sevince boğdu. Rekabet Kurumu Anadolu Öğretmen Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü Rehber Öğretmenlerinden Süleyman Seçkin, yaptıkları bu sürpriz hakkında şunları söyledi: “Sosyal Kulüpler Yönetmeliği gereğince, kulüplere seçilen öğrencilerin ‘Toplum Hizmeti’ çalışmaları yapması gerekmektedir. Kültür ve Edebiyat Kulübüne seçilen öğrencilerimiz ve Kulüp Rehber Öğretmenimiz Hasan Tosun ile beraber bu kampanyayı yürütmek için gruplar oluşturduk.

İncili’de bol sürprizli bir gün

İncili'li öğrenciler çok mutlu olduBayburt Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından hazırlanan hediye paketleri İncili Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine sürpriz bir gün yaşattı. Hediye paketlerinden çıkan futbol ve voleybol topları, renkli silgiler, kalem, defter ve boya kalemleri İncili Köyü öğrencilerini sevince boğdu. Rekabet Kurumu Anadolu Öğretmen Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü Rehber Öğretmenlerinden Süleyman Seçkin, yaptıkları bu sürpriz hakkında şunları söyledi: “Sosyal Kulüpler Yönetmeliği gereğince, kulüplere seçilen öğrencilerin ‘Toplum Hizmeti’ çalışmaları yapması gerekmektedir. Kültür ve Edebiyat Kulübüne seçilen öğrencilerimiz ve Kulüp Rehber Öğretmenimiz Hasan Tosun ile beraber bu kampanyayı yürütmek için gruplar oluşturduk.

Okul öğretmenlerimizden Ziya Kul, Mehmet Eraslan, Bilal Dağ, Mehmet Yaşar ve Selvi İnce’den oluşan grubumuzun yaptığı bu çalışma, imkanları yetersiz diğer okulların kitap, araç-gereç ve ihtiyaçlarını gidermek içindir.

Etkinlik için, duvar gazetesi hazırlandı. Afiş çalışması yapıldı. Karar kıldığımız İncili Köyü Şehit Kâzım Yazar İlköğretim Okulu öğretmeni Yasemin Kaplan ile görüşüldü. Okulun ve öğrencilerin ihtiyaç duyduğu araç-gereç ve diğer ihtiyaç malzemeleri belirlendi. Bu okulda çekilen resimler, slayt olarak öğrencilerimize izlettirildi. Ve 15 günde kampanyaya katılım istendi. Bugün de bu çalışmayı sonuçlandırmak için buradayız.

Amacımız yarınlarımızın ümidi çocuklarımıza kesintisiz, sorunsuz ve daha kaliteli eğitim alanı oluşturmaktır.”
 
İncili Köyü Şehit Kazım Yazar İlköğretim Okulu Yasemin Kaplan (sağda)Bu günleri ve bu anları çoğaltmalıyız...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İncili Köyü Şehit Kazım Yazar İlköğretim Okulu Yasemin Kaplan, bu projenin mimarlarına teşekkür etti.

Rekabet Kurumu Bayburt Anadolu Öğretmen Lisesi Müdür Yardımcısı Hüsnü Yağmur, yardımlaşmanın kültürümüzde ve inancımızda önemli bir yeri olduğunu, unutmaya başladığımız bu hasletimizi yeniden sosyal hayatımızın bir parçası haline getirmemiz gerektiğini belirterek, bu çalışmaya katılan herkese teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
o öğrencilerden 6 yıl önce

hatırlıyorum o günü kendime çok güldüm