İlkokul öğrencilerinden şehit aileleri ve gazilere mektup

Bayburt Cumhuriyet İlkokulu 3/A sınıfında öğrenim gören öğrenciler, Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ne mektup yazarak dernek üyelerini okullarında gerçekleştirilecek etkinliklere davet etti.

İlkokul öğrencilerinden şehit aileleri ve gazilere mektup
Bayburt Postası - Cumhuriyet İlkokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katılmaları için okulun 3/A sınıfında öğrenim gören öğrenciler, anlamlı bir davranış sergiledi.

Sınıftaki öğrencilerin tamamı tek tek mektup yazarak, Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ne iletti.

Mutlu eden mektuplara gaziler de kayıtsız kalmadı. Okuldaki etkinliklere katılan şehit aileleri ve gaziler için Bayburtlu şehitlerin resimlerinin basılı olduğu tşörtleri giyerek kutlamalarda boy gösteren çocuklar, dernek üyeleri ve vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı.

Öğrencilere teşekkür eden Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Selami Köksal, “Öğrencilerimizin bu düşüncesi  bizleri çok mutlu etti.Burada etkinliklere katılan vatandaşlarda gerçekten şehitlerin resimlerini çocukların üzerinde gördüklerinde duygu dolau anlar yaşadı. Ben bu düşüncelerinden dolayı Bayburt Cumhuriyet ilköğretim okulu 3/A sınıf öğretmeni Türkay Kalaycı ya ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok mutlu ettiniz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Feriha kalayci 6 yıl önce

Toplumun duyarlı olması gerekli konuları bayram gibi önemli bir günde halka ve öğrencilere yansıttığı için görev alan öğrencileri ve oğlumu kutluyorum.Bu ülkenin idealist öğretmenlere ihtiyacı var. Çocuklarımızın ülke için yapılan mücadeleden haberdar olması sevindirici..Bayramlarını kutluyorum.