İlk mezunlar 50. yıl anısına buluşuyor

Bayburt Lisesi’nin ilk mezunları Bayburt’ta buluşuyor.

İlk mezunlar 50. yıl anısına buluşuyor
Bayburt Postası - Bayburt Lisesi’nin ilk mezunları Bayburt’ta buluşuyor. 1966 yılında kurulan ve Cumhuriyet dönemi Bayburt’un ilk lisesi olma özelliğini taşıyan Bayburt Lisesi’nin bu yıl 50. kuruluş yıldönümü.

Bayburt Lisesi’nin ilk mezunları 50. yıl anısına Bayburt’ta buluşacak. Bayburt’tan daha çok Türkiye’nin çeşitli illerinde dağılmış olan akademisyen, işadamı, bürokratların da yer alacağı buluşmayı ilk mezunlardan oluşan tertip komitesi düzenliyor.

“Bugünkü ve Hayalimizdeki Bayburt Lisesi” paneli

Bayburt Lisesi ilk mezunlar platformu yönergesinin hazırlanarak paylaşılacağı buluşmada ve lisenin tarihi binasının korunması, çevresinin güzelleştirilmesi ve eğitim-öğretim kalitesinin iyileştirilmesi gibi konuların ele alınacağı “Bugünkü ve Hayalimizdeki Bayburt Lisesi” paneli de yer alacak.

Ahmet Cilara, Ahmet Çağıldak, Erhan Kocabey, Hasan Ulvi Kıvanç, Mustafa Abdullahoğlu, Ömer Şen, Rıfat Yıldız, Süleyman Tunç, Şükrü Pekmezci,
Vasfi Abbasoğlu ve Yakup Kaldırım’dan oluşan komitenin öncülüğünde hazırlanan program şöyle: 

15-16 Eylül 2016
Konaklama Yeri: Otel Bayburt Konaklama

15 Eylül 2016 Perşembe
Saat: 7,30-9,00, Birlikte Kahvaltı ve Bayramlaşma
Saat: 9,00-10,00, Kutlama Programının Gözden Geçirilmesi
Saat: 10,00-11,00, Kalenin Gezilmesi 
Saat: 11,00-12,00, Şehit Osman Tepesini Ziyareti
Saat: 12,00-13,30, Öğle Yemeği
Saat: 13,30-14,30, Lisenin çevresinin ve içinin gezilmesi
Saat: 14,30-16,30, “Bugünkü ve Hayalimizdeki Bayburt Lisesi” Paneli: Lisemizin Tarihi Binasının Korunması, Çevresinin Güzelleştirilmesi ve Eğitim-Öğretim Kalitesinin İyileştirilmesine Yönelik Neler Yapabiliriz/Yapılmalıdır? 
Saat: 16,30- 17,30 Aslan Dağı Ormanı ve Mesire Yerinin Gezilmesi
Saat: 17,30- 18,30 Şehir Parkının Gezilmesi
Saat: 18,30-19,30, Şehit Nusret Bahçesinde Çay Molası ve Anılarımız…
Saat: 19,30-22,00, Mesut Çavdar’ın Önderliğinde/Bayburt Türküleri Eşliğinde Akşam Yemeği

16 Eylül 2016 Cuma
Saat: 7,30- 8,30 Kahvaltı
Saat: 8,30-12,30 Baksi Müzesini Ziyaret ve Bayburt’a Tekrar Dönüş
Saat: 12,30-14,00 Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma Derneğinde Bayburt Yemekleri Ziyafeti
Saat: 14,00-17,30 Beşpınar (Loru) Köyünde, Kenan Yavuz Kültür Evi ve Müzesinin Gezilmesi ve Bayburt’a Tekrar Dönüş
Saat: 17,30-19,30 İkindi Çayı Eşliğinde Kutlama Programının Değerlendirilmesi (Yer: Otel Bayburt Konaklama)
Saat: 19,30- 22,00 Akşam Yemeği ve Vedalaşma

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Lisesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YAŞAR AHISKALIOĞLU 8 yıl önce

Merhaba,
Bayburt Lisesi'nin ilk mezunları Bayburt'ta buluşacaklarını belirtmişler. Buluşma programında 15 Eylül 2016 tarihinde saat.13:30-14:30 arasında lisenin etrafını ve içini gezeceklerini belirtmişler.
Benim bildiğim ilimizde Bayburt Lisesi adında bir okul yok
İlk muzunlarımızdan lisemizin adının yeniden yaşatılmasını rica edyoruz.Tüm mezunlarda bu konuda destek olmak ve üzerimize düşeni yapmak isteriz.
Saygılarımla,
Yaşar Ahıskalıoğlu

Avatar
murat ali 8 yıl önce

bayburt lısesı olarak gercek tarıhı ısmıne kavusturulmasını mıllı egıtım mudurlugu yetkılılerınden bekliyoruzz

Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce

Son Mezunlarıda çağırın..

Avatar
50. yıl 6FenB 8 yıl önce

50.Yıl Mezunları ardından

DAĞLAR DAĞLARA KAVUŞMAZ İNSANLAR İNSANLARA KAVUŞUR
Bayburt Lisesinin Kuruluşunun 50. yılında Lisenin ilk mezunlarını kavuşturan 50. yıl kurgu tertip, protokoluna Teşekkür ederim.
Hepimiz çok çok amaçları gerçekleştirmek için Bu Lisede kendimizi formatladık , gençliğin en ateşli döneminde, günlerinde ilmin ve geleceğin temelini attık . 50 yıl sonra dönüp geriye bakıyoruz atılan temeller üzerinde kimler var kimler yok. kimler yokları saymak o kadar zorki zira onlar bu gün hala aramızdalar . ancak Hayat devam ediyor
Bayburt Lisesinin kuruluşunun 50. yılında Kurucu Hocalarımızıda minnet ve saygı ile anacağız onlar Lisenin açılışında ve öğrencilerin yetişmesinde son derece özverilerini vermişlerdir
Bu güne kadar aktif hizmet döneminin sonuna gelen 50. yıl Bayburt lisesi mezunlarına baktığımız zaman, ne olmuşlar neler yapmışlar = sınıfı geçmişlermi ?
Banka memuru olmuşlar
Öğretmen olmuşlar
Kamu çlışanı olmuşlar
Bilim adamı olmuşlar
Akade

Avatar
Adi Yok 8 yıl önce

diger mezunlar icinde bi etkinlik yapilarbilir. Yurtdisina gitmis senelerce görüsemeyen insanlar var. Vesile olunabilir. Eminim Yurtdisindan bile bir-iki günlügüne gelmek isteyen olacaktir.

Avatar
50.ANNİVERSAY ALUMİNİ. Naşit YILMAZTÜRK 8 yıl önce

MOUNTAIN PEOPLE PEOPLE MEETING THE MOUNTAINS not ATTAIN to the 50th anniversary of the establishment of Bayburt High School High School, which brought the first graduates of the 50th anniversary fiction composition, Thank protocol. We've formatted ourselves very much aim to achieve this in high school, youth hottest period of the day and we took the basic science of the future. Who we are looking back 50 years later to go on laid foundations who do not. Who does not have it so hard to count because they are still with us to this day. but when we look at graduates of the 50th anniversary of Bayburt school from the end of them gave their highly dedication in the training of the students and the opening of the School To date, active service period of the establishment of'm Bayburt high school life there 50th anniversary of founding teacher of our also will celebrate with gratitude and respect, they do what what was = are they history class? Teachers Eylul/2016