Hulki Aşır'dan Rektör Coşkun'a teşekkür

Bayburt Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hulki Aşır, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Hulki Aşır'dan Rektör Coşkun'a teşekkür
Bayburt Postası - Bayburt Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hulki Aşır, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Coşkun'u makamında ziyaret eden Aşır, Bayburt Üniversitesi bünyesinde Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin açılacak olmasının kendi kurumlarını da yakından ilgilendirdiğini söyledi.

Aşır, Bayburt'ta görev yapmak üzere atanan ebe, hemşire ve sağlık memurlarının birçoğunun bu fakülteleri kazanarak hemen öğrenim durumundan tayin istediklerini belirterek, "İlimizde de artık bu fakültenin olması sağlık camiası adına da bir rahatlama sağlayacaktır. Bayburt'ta çalışırken Bayburt'ta okuma imkanına sahip olacak personellerimizin başka illere gitmesine gerek kalmayacağından personel sayılarımızın anlık düşüşlerinin önüne geçilecektir. Bu nedenle de başta Sayın Milletvekilimiz Naci Ağbal başta olmak üzere emeği geçen herkese camiamız adına teşekkür ederim" dedi.

Coşkun ise sağlık alanında ki fakültelerde doluluk oranının her zaman yüzde yüz olduğunu ifade ederek, "Bazı fakülteler vardır ki yıldızı parlar daha sonra söner. Bunlar öyle değil, sağlık çünkü insana her zaman lazım olan bir şey. Bu anlamda iyi oluyor, birde üniversitenin diğer üniversiteler arasında ki prestiji de yükselmeye başlıyor. İnşallah fakültemiz Bayburt'a hayırlı, uğurlu olur" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Selçuk CoşkunHulki Aşır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birbilen 9 yıl önce

Az kaldı Hulki keyfini çıkar
Gelişinde gidişinde muhteşem olacak

Avatar
serdar 9 yıl önce

Daha önce çalıştığı yerlerde yediği bayburtta üstü kapatılan herzelerin hesabı sorulacak mı birbilen.