Hızlı trene niyet, kavram trenine kısmet

Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, “Kavram Treni” projesiyle Erzurum’da gerçekleştirilen  Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Erzurum, Elazığ, Erzincan, Gümüşhane, Iğdır, Kars, Muş, Rize, Siirt ve Van illerinin katıldığı bölge yarışmasında birinciliği elde etti. Ankara’da yapılan Türkiye finalinde bölgemizi temsil eden öğrenciler Ebru Midilli, Kübra Sarıaslan, Radiye Açıkgöz ve Sümeyra Tokdemir, proje danışmanı Derya Polat Atik ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı tarafından ödüllendirildi. Harmancı, yaptığı açıklamada “öğrencilerimiz hazırladıkları proje ile bölgede birinci olduktan sonra Ankara’da yapılan Türkiye finalinde hem bölgemizi hem de Bayburt’u temsil etti, bu başarıdan büyük memnuniyet duyduk” dedi.

Hızlı trene niyet, kavram trenine kısmet

Ebru Midilli, Kübra Sarıaslan, Radiye Açıkgöz ve Sümeyra TokdemirKız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, “Kavram Treni” projesiyle Erzurum’da gerçekleştirilen  Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Erzurum, Elazığ, Erzincan, Gümüşhane, Iğdır, Kars, Muş, Rize, Siirt ve Van illerinin katıldığı bölge yarışmasında birinciliği elde etti. Ankara’da yapılan Türkiye finalinde bölgemizi temsil eden öğrenciler Ebru Midilli, Kübra Sarıaslan, Radiye Açıkgöz ve Sümeyra Tokdemir, proje danışmanı Derya Polat Atik ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı tarafından ödüllendirildi. Harmancı, yaptığı açıklamada “öğrencilerimiz hazırladıkları proje ile bölgede birinci olduktan sonra Ankara’da yapılan Türkiye finalinde hem bölgemizi hem de Bayburt’u temsil etti, bu başarıdan büyük memnuniyet duyduk” dedi.

 

Harmancı, yaptığı açıklamada, öğrencilerimiz hazırladıkları proje ile bölgede birinci olduktan sonra Ankara’da yapılan Türkiye finalinde hem bölgemizi hem de Bayburt’u temsil etti, bu başarıdan büyük memnuniyet duyduk, dedi. Projeyi anlatan proje danışmanı Derya Polat Atik, “Kavram Treni” ile çocuk gelişimi ve eğitimi alanında öğretilmesi gereken kavramların çeşitli materyallerle çocuğa kazandırılmasını hedeflediklerini söyledi. Atik; “oyun sayesinde çocuğun bilimsel, psikomotor, sosyal ve dil gelişiminin desteklenmesi, gerektiğinde oyuncakların ve çocukların eşyalarının konulacağı bir araç işlevinde kullanılabilecek olan Kavram Trenini tasarladık.” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.