'Her çocuk parmak izi kadar özeldir'

85. Yıl Zübeyde Hanım Anaokulu Öğrencileri tarafından 'Her çocuk parmak izi kadar özeldir' temasıyla yıl sonu sergisi açıldı.

'Her çocuk parmak izi kadar özeldir'
Bayburt Postası - 85. Yıl Zübeyde Hanım Anaokulu Öğrencileri tarafından 'Her çocuk parmak izi kadar özeldir' temasıyla yıl sonu sergisi açıldı. Okulun 4 ve 5 yaş grubu öğrencileri tarafından serbest zaman, fen-doğa etkinlikleri ve sanat etkinlikleri çerçevesinde yapılan resim sergisine özellikle öğrencilerin aileleri büyük ilgi gösterdi.

Küçük parmakların oluşturduğu eserlerin arasında yırtma yapıştırma, kolaj, üç boyutlu maketler bulunuyor. Küçük yüreklerin bu anlamlı gününde onların heyecanını paylaşan velilerin yanı sıra İl  Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan, İl Şube Müdürü Bülent Koçyiğit, bazı okul müdürleri de sergiyi gezdi. Çocuklarının sergisini gezen velilerin mutlulukları yüzlerine yansırken, İl  Milli Eğitim Müdürü Çağlayan, sergiyi çok beğendiğini ifade etti. Serginin gezilmesinin ardından ziyaretçilere ikramda bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.