Hayati İnanç ile “Can Veren Pervaneler”

‘Can Veren Pervaneler’ adlı edebiyat söyleşisi Av. Hayati İnanç’ın konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleşti.

Hayati İnanç ile “Can Veren Pervaneler”
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi tarafından organize edilen ‘Can Veren Pervaneler’ adlı edebiyat söyleşisi Avukat Hayati İnanç’ın katılımıyla gerçekleşti.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Gökhan Budak Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun başta olmak üzere çok sayıda öğretim üyesi, öğrenci ve misafir katıldı.

TRT kanallarında edebiyat söyleşileri de yapan Av. Hayati İnanç, divan şiirinin derinliklerini kendine has üslûbuyla anlatarak, genç nesillere divan şiirini sevdirmek adına önemli bir konuşma yaptı.

Baki, Fuzuli ve çeşitli mahlaslarla divan edebiyatı türünde örnekler veren Osmanlı Padişahları üzerinden toplumsal ve kültürel erozyonu anlatan Avukat Hayati İnanç’a konferans sonrasında Vali İsmail Ustaoğlu ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun tarafından plaket verildi. 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.