Harabelikten kurtulacak

Bayburt Postası - Aydıntepe ilçemizde eğitim veren İMKB 75. YIL Pansiyonlu İlköğretim Okulu ikmal inşaatı, Bayburt Valisi Kerem Al ve yüklenici firma arasında yapılan sözleşme ile başlatıldı. İnşaatın tamamlanması için 400 gün süre belirlenen okul inşaatının 2010 yazında bitirilmesi planlanıyor. Vali Kerem Al ve Bayındırlık ve İskân Müdürü Ali Dilber’in katıldığı program ile yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Yer teslimi sırasında konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Vali Al, okulun 2010-2011 yılında Eğitim ve öğretime hazır hale getirilebilmesi için çalışmaların bundan böyle daha seri ve hızlı bir şekilde devem edeceğini söyledi.

Harabelikten kurtulacak

İMKB 75. YIL PİO harabelikten kurtulacakBayburt Postası - Aydıntepe ilçemizde eğitim veren İMKB 75. YIL Pansiyonlu İlköğretim Okulu ikmal inşaatı, Bayburt Valisi Kerem Al ve yüklenici firma arasında yapılan sözleşme ile başlatıldı. İnşaatın tamamlanması için 400 gün süre belirlenen okul inşaatının 2010 yazında bitirilmesi planlanıyor. Vali Kerem Al ve Bayındırlık ve İskân Müdürü Ali Dilber’in katıldığı program ile yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Yer teslimi sırasında konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Vali Al, okulun 2010-2011 yılında Eğitim ve öğretime hazır hale getirilebilmesi için çalışmaların bundan böyle daha seri ve hızlı bir şekilde devem edeceğini söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.