Hafız öğrencilerden 1920 lira bağış

Bayburt Erdem Bayazıt İmam Hatip Ortaokulu’nda eğitim gören hafız öğrenciler Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin 100. kuruluş yıldönümü anısına Milli Dayanışma Kapmanyası’na bin 920 lira bağışta bulundu.

Hafız öğrencilerden 1920 lira bağış
Bayburt Postası - Okul Müdürü Adil Kacır yaptığı açıklamada, öğrencilerin harçlıklarından biriktirdikleri bin 920 lirayı bu özel günün anısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına bağışlamak istediklerini söyledi.

Kacır konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 23 Nisan 1920'de Dualarla açılan TBMM'nin 100. kuruluş yıldönümünde  Bayburt Erdem Bayazıt İmam Hatip Ortaokulu, Hafız Öğrencilerimiz, harçlıklarından biriktirdikleri 1920 TL'yi, Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" dayanışma kampanyasına bağışlayarak, bu özel ve anlamlı günü güzel bir etkinlikle taçlandırdılar. Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizi tebrik eder, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emmi 4 yıl önce

Okul müdürünün odasımı bu israf israf israf bu memleketin sonunu getirecek

Avatar
Ahmet 4 yıl önce

Sosyol mesafe nerede

Avatar
Celal 4 yıl önce

Makam delileri ışte böyle oluyor. Allah sonumuzu eyi ede. Koltuklara oturanın uykusu gelir. Ayranımız yok içmeye, atlı gidiyoruz......... . Bilmem nereye. Bu israf bizi batıracak. Ama ben onlara kızmıyorsun. Hangi ödenekle alınmış.Bir önceki eşyalar kullanılmaz halemi gelmiş acaba. Benim yinede hiç saygı duymuyorum. Düzenin bekçilerine.

Avatar
Misafir 4 yıl önce

Arkadaşlar fotoğraf eski.Etkinlik gaberi için kullanılmış Bu fotoğrafı daha önce bir kaç kez görmüştüm okul etkinliklerin de.Bu nedenle sosyal mesafe ile ilgili bir sıkıntı yok.Öğrencilerimizi tebrik ediyorum.TBMM'nin 100 yılı dolayısıyla açılış tarihi olan 1920 yılına atıfta bulunarak harçlıklarıdan 1920 tlyi Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına bağışlamışlar .Çocuklarımızı velilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum..

Avatar
Vatandaş 4 yıl önce

Hafızlık proje okulumuz ve öğrencileri biraraya gelerek TBMM' in açılışının 100.yıl dönümü münasebetiyle örnek bir etkinlik düzenlemiş.Harçlıklarını birleştirerek 1920 tl yi Bşz Bize Türkiye Yeteriz Kampanyası'na bağışlamış.Ama maaledef yapılan yorumlar da tenkit dışın da müsbet bir harf bile görünmüyor.Varsa eleştirilecek nokta yine eleştir.Ama güzelliği de bi zahmet gör be kardeşim...Mübarek Ramazan kaynaşma ,bardağın dolu tarafını daha fazla görmeye çalışma ayı.Zaten boş tarafını 11 ay fazlası ile görüyoruz...Bari bu ay yapmayalım

Avatar
ali 4 yıl önce

bir elin verdiğini diğer el bilmemeli sözünü dustur etmeliyiz

Avatar
ERDOĞAN ÖNER 4 yıl önce

HAFIZ OLMAK ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN O KİTABI ANLAYARAK OKUMAKTIR. HAFIZ OLUNCA ÜRETİEN BİR ŞEY OLMUYOR. ÖNEMLİ OLAN SORGULAYAN, ARAŞTIRAN VE ÜRETEN EĞİTİMDİR.

Avatar
Avam 4 yıl önce

Hafızlık milletimiz geleneklerin de çok önemli bir müessesedir.Tabiki içeriğini fe bilip yaşamak gerek.Ama ben bir veli ve
Camii cemaati olarak okjl da çocuğumun Kur'an dersine giren öğretmenin,camii de imam ve müezzinin ,hutbede,kürsüde vaizin hafız olmasını önemserim.Ayrıca dini konular da neyin önemli neyin önemsiz olduğunu da benim gibi avamın değil işin ehlinin açkklaması lazım.Herkes tıp veya hukuk konusun da rahat yorum yapabiliyormu...