Göktuğ Semih, LGS Türkiye birincilerinden

Türkiye genelinde 1 milyon 30 bine yakın öğrencinin yarıştığı Liselere Giriş Sınavı’nın sonuçları açıklandı.

Göktuğ Semih, LGS Türkiye birincilerinden
Bayburt Postası - Aydıntepe’de eğitimini sürdüren Göktuğ Semih İstek sınavda 90 sorunun tamamını doğru cevaplayarak önemli bir başarıya imza attı. Sınava giren 1 milyon 30 bine yakın öğrenci arasından soruların tamamını bilen 565 öğrenciden biri olan Göktuğ Semih İstek adını LGS birincileri arasına yazdırdı.

Göktuğ Semih İstek bundan 16 yıl önce Aydıntepe’ye öğretmen olarak gelen Trabzonlu eğitimci Adem İstek’in oğlu.. 16 yıllık eğitimcilik hayatının son üç yılında Şehit Oktay Altuntaş İlkokulu Müdürlüğü yapan Adem İstek halen görevinin başında.

Oğlunun sınavda gösterdiği başarı ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Adem İstek, Göktuğ Semih’in hedefindeki liseyi de açıkladı.

Göktuğ Semih’in aldığı bu başarıdan sonra Türkiye’nin tüm liselelerinde okumaya hak kazandığını söyleyen Adem İstek, oğlunun Ankara Fen Lisesi’nde eğitim hayatını sürdürmeyi istediğini kaydetti. İstek, Ankara Fen Lisesi’nin Türkiye’deki en önemli üç liseden biri olduğunu kaydederek, sınava giren tüm öğrencilere hayrılı gelecekler temennisinde bulundu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim 5 yıl önce

maşAllah ALLAH devamını getirsin inşAllah ilçeler ili geçmiş ayrıca dede korkut özel koleji ne yaptı bir şey yok diyorlar ama zaten beklenemez o kafa yapısı ve o kadroyla bir şey olmaz