Gökçedere, kuş yemlikleri ile donatıldı

Gökçedere İlkokulu öğrencileri beldeyi kuş yemlikleriyle donattı.

Gökçedere, kuş yemlikleri ile donatıldı
Bayburt Postası - Gökçedere İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri, kış günlerinde kanatlı dostlarımızı unutmadı. Öğrenciler, serbest etkinlikler dersinde sınıf öğretmenleri Emre Doğan'ın rehberliğinde evlerinden getirdikleri atık su şişelerini kesip kuşların yiyecekleri şekilde yemliğe çevirdiler.

Şişelerin üzerine ise belde halkını projeye dahil etmek için "Kuşları Beslemek" ile alakalı sloganlar yazdılar. Daha sonra ürettikleri bu yemlikleri beldenin işlek noktalarına yerleştirdiler.

Etkinlik sayesinde öğrenciler hem hayvan sevgisini, hem empati kurabilmeyi hem de grup çalışmalarında yer alabilmeyi öğrendikleri gibi sıfır atık projesinde yer alarak proje geliştirmeyi de öğrenmiş oldular.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 4 yıl önce

Helal size çocuklar. Dünya sizlerle güzel.