Gökçedere İlkokulu'nda nostaljik simit satışı

Gökçedere İlkokulu, öğrencileri için neşeli bir etkinliğe daha imza attı.

Gökçedere İlkokulu'nda nostaljik simit satışı
Bayburt Postası - Daha önce beldeyi atık malzemelerden yapılan kuş yemlikleri ile donatan Gökçedere İlkokulu, şimdi de nostaljik kıyafetlere büründürdüğü öğrencilerine 'Osman Usulü Simit' satış standı kurdu. 

Okul Müdür Yardımcısı Zihni Yılmaz Bakır'ın, 1. Sınıflar Öğretmeni Emre Doğan'la birlikte planlayıp gerçekleştirdikleri 'Osmanlı Usulü Nostaljik Simit Satma'' etkinliği her sabah ders girişlerinde yapılıyor.  

Okul idaresi, etkinliğin, sağlıklı beslenmeyi teşvik etmenin yanı sıra çocukların Türk tarihini tanımalarını, alışveriş usullerini öğrenmeleri açısından da önemli olduğunu belirtiyor. Etkinlik ile öğrencilerin hem matematik, hem tarih, hem de sağlıklı beslenme konularını yaşayarak öğrendiklerine vurgu yapıyor. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 4 yıl önce

Cumhuriyet ilkokulu başöğretmeni iken 1930 da tayin edildiği Gökçedere de Gökçedere ilkokulunu kurup 60 ogrenci ile öğretime baslatan,koy katibi Emin Şeker gibi köy halkindan da talebe yetistiren Ahmet Hasbi Aker i de rahmetle anıyoruz ....

Misafir Avatar
Kürsat 4 yıl önce @Ahmet

Benim dedem de 1826`da Gökcedere beldesinde Bascoban olarakahalinin tüm danalarini otarmisti. Rahmetle aniyorum.

Beğenmedim! (0)