Gençler “ATA”sına koştu

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen “Atatürk’ü Anma ve Gençlik Koşusu” nefes kesen bir yarışa sahne oldu. Cumhuriyet Meydanında, “Atatürk Anıtı” önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinlik, daha sonra startın verilmesiyle heyecana dönüştü. Şehir parkında sona eren parkuru önde tamamlamak için Bayburt sokaklarında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Günün sürprizini ise Gençlik Merkezi Müzik Gurubu yaptı. Ellerindeki gitarlar eşliğinde birbirinden güzel şarkıları seslendiren grub, günün anısına 10. Yıl Marşını coşkuyla bir kez daha söyledi. Program koşuda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesiyle sona erdi.

Gençler “ATA”sına koştu

Atatürk’ü Anma ve Gençlik Koşusu19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen “Atatürk’ü Anma ve Gençlik Koşusu” nefes kesen bir yarışa sahne oldu. Cumhuriyet Meydanında, “Atatürk Anıtı” önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinlik, daha sonra startın verilmesiyle heyecana dönüştü. Şehir parkında sona eren parkuru önde tamamlamak için Bayburt sokaklarında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Günün sürprizini ise Gençlik Merkezi Müzik Gurubu yaptı. Ellerindeki gitarlar eşliğinde birbirinden güzel şarkıları seslendiren grub, günün anısına 10. Yıl Marşını coşkuyla bir kez daha söyledi. Program koşuda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesiyle sona erdi.

Programa Bayburt Vali Vekili Erkan Karahan, Belediye Başkanı H.Ali Polat, İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, Polis Meslek Yüksek Okul Müdürü Necati Ekici, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı, daire müdürleri, Bayburt Üniversitesi ve Meslek Yüksek Okulu, Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu ve lise öğrencileri katıldı.

Gençler büyük bir Türk Bayrağı açtıGünün sürprizini ise Gençlik Merkezi Müzik Gurubu yaptı

 

 

 

 

 

 

 

Bayburt sokaklarında kıyasıya bir mücadele yaşandı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.